Eveniment 

ACCIDENT RUTIER LÂNGĂ SĂVENI: Un tânăr șofer băut s-a luat la trântă cu un pod și a ajuns în stare gravă la Spital

Un conducător auto de doar 20 ani din Săveni s-a izbit cu mașina de piciorul unui pod de pe ruta Săveni – Țăndărei. Avea o alcoolemie de 1.25 mg-l alcool pur în aerul expirat.

Un accident de circulație îi putea fi fatal în cursul dimineții unui șofer în vârstă de 20 ani.

Băiatul din Săveni consumase băuturi alcoolice și pe fondul stării de ebrietate a apăsat prea tare pedala de accelerație pe șoseaua ce leagă Săveni de Țăndărei.

Viteza prea mare și reacțiile afectate de alcoolul consumat l-au făcut să nu aprecieze corect deplasarea autoturismului. Acesta s-a oprit cu roțile în sus după ce a izbit în plin piciorul lui pod de cale ferată.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind preluat și transportat de urgență la Spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii l-au testat pe șofer iar aparatul Drager a indicat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. La Spitalul unde a ajuns conducătorului auto i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Related posts