Eveniment Favorite 

DIHONIE ADMINISTRATIVĂ: Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, sărit din schemă la învestirea noului prefect

Vali Silica Tudor, subprefect în funcție, l-a omis pe Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, atunci când a făcut invitațiile pentru învestirea ca prefect a doamnei Tonița Manea.

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, și-a manifestat public nemulțumirea pentru că nu a participat la învestirea noului prefect al județului Ialomița.

Deși invitațiile au fost făcute de Vali Silica Tudor (foto), fost viceprimar PSD la Fetești înainte de a ajunge subprefect, Victor Moraru a pus tunul pe Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița.

Avem un nou prefect, de azi? Interesant! Vedeți cât de important este noul prefect dacă președintele Consiliului Județean, care se presupune că are cele mai multe voturi, se presupune, chiar dacă este ales indirect e locomotivă, n-a fost invitat la acest moment de promovare a prefectului!”, a spus iritat Victor Moraru.

Președintele Consiliului Județean Ialomița l-a acuzat pe Tinel Gheorghe, președintele PNL, că a ordonat neinvitarea sa la învestirea ca prefect a doamnei Tonița Manea.

Numirea prefectului este un moment festiv, nu unul politic, tocmai că a fost politic, o aiureală după părerea mea. Domnul Tinel Gheorghe putea să mă invite în calitatea în care a numit-o pe doamna Tonița Marea prefect al județului.”, a adăugat Victor Moraru.

Președintele și-a mai înmuiat tonul belicos atunci când i s-a atras atenția că persoana care s-a ocupat de invitațiile la eveniment a fost Vali Silica Tudor (foto), subprefect provenit din viceprimar de Fetești, o doamnă colegă în PSD cu Victor Moraru.

Oricine ar fi făcut aceste invitații, eu cred că oricum l-ar fi chemat pe președintele Consiliului Județean Ialomița și de la orice partid ar fi fost acesta el ar fi trebuit să fie prezent la investirea prefectului.”, a completat președintele instituției județene.

Related posts