Eveniment Favorite 

ACȚIUNE ÎN FORȚĂ A POLIȚIEI: Razie de amploare în cartierul Vlașca din Fetești

O sută de polițiști și șaptezeci de jandarmi au acționat în această dimineață în cartierul Vlașca din municipiul Fetești.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum și obținerea de date și informații cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furturi din societăți comerciale.

100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale au fost pe străzile cartierului.

Ei au fost ajutați de peste 70 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanța, însoțiți de câini de serviciu și împreună au desfășurat o acțiune de amploare în vederea prevenirii infracționalității stradale, precum și respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină pe timpul stării de alertă.

Bilanțul acțiunii indică 114 autovehicule controlate în trafic și 278 persoane legitimate, se arată într-un comunicat emis de IPJ Ialomița.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 77 de persoane, activitățile făcând parte din cadrul unor dosare penale aflate în lucru la nivelul Poliției Municipiului Fetești.

Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 29.900 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.(FOTO IPJ Ialomița)

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Secție de confecții din Urziceni cu 21 cazuri confirmate de COVID-19

Related posts