Administrație Favorite Finanţări Viața la țară 

ADI Ialomița, fără proiecte noi în anul 2022

ADI Ialomița nu are fonduri în acest an pentru noi investiții cu impact local și va achita facturi doar pentru proiectele aflate în derulare.

ADI Ialomița nu are bani pentru proiecte noi în anul 2022. După ce anul trecut primarii au făcut coadă la finanțările din banii Consiliului Județean Ialomița, în acest an se pune o pauză financiară.

Anul acesta ADI Ialomița nu va încheia alte contracte, efectiv o să verificăm cererile de plată și de rambursare pentru cele 50 de proiecte ce ne-au rămas din Programul Județean de Dezvoltare pentru 2021 și cele 9 proiecte rămase nefinalizate din PJDL 2020.”, explică situația Daniel Ganea, directorul ADI Ialomița

În lipsa finanțărilor noi, reprezentanții ADI Ialomița promit că anul 2022 va fi folosit exclusiv pentru acordarea de consultanță Unităților Administrativ Teritoriale din județ.

Este vorba de sprijin în întocmirea documentațiilor pentru anul viitor, pentru a obține finanțare din bugetul ce va fi alocat în 2023 pentru proiectele de dezvoltare locală.”, adaugă Ganea.

Două investiții derulate prin ADI au fost finalizate

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Potor, administratorul public al județului, și directorul Daniel Ganea au semnat miercuri documentele de recepție în două proiecte finanțate prin ADI Ialomița.

Este vorba de înființare și reabilitare trotuare pe o lungime totală de 3.055 metri în localitățile Andrășești și Orboești și achiziția unui buldo-excavator pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din orașul Căzănești.

Mă bucur să văd că proiectele finanțate de Consiliul Județean Ialomița prin ADI Ialomița sunt finalizare, rând pe rând. Vom relua în 2023 programul de finanțare a proiectelor noi în localitățile județului.”, a spus Marian Pavel după recepția celor două investiții.

Related posts