Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „A fost un joc bun dar m-a nemulțumit atitudinea”

Adrian Mihalcea este bucuros că echipa sa a câștigat ușor meciul cu Dacia Unirea Brăila, chiar dacă în unele momente a avut ceva de reproșat anumitor jucători.

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, s-a declarat parțial mulțumit după meciul câștigat de formația sa cu 3 – 0 pe terenul echipei Dacia Unirea Brăila, una dintre echipele modeste din Liga 2.

În ciuda scorului categoric, antrenorul a avut momente în timpul jocului în care a strigat spre jucătorii săi, nemulțumit de atitudinea de vacanță afișată. (Vezi AICI galerie foto de la meci!)

Mihalcea: „Dacă tratezi superficial fazele poți avea surprize neplăcute”

A fost un joc bun, noi ne-am făcut un plan pentru aceste ultime meciuri, pentru a încerca, cu toate că nu e doar la mâna noastră, să ajungem în play-off. Dacă nu este posibil, vrem să adunăm cât mai multe puncte pentru play-out.”, a spus Adrian Mihalcea imediat după meci.

Antrenorului nu i-a plăcut starea gazonului, printre cele mai proaste din Liga 2, dar a remarcat și nivelul slab al unor echipe din campionat.

M-a interesat să avem ritm competițional pe un teren care nu arată a teren de fotbal, din păcate. E un dezastru! Sunt uimit de ce se întâmplă în Liga 2, unde trei-patru echipe vor face figurație. În tur unele au câștigat cu 15 – 0, acum vor fi altele, asta nu e competiție. Nu simt că putem progresa în felul acesta., a adăugat antrenorul celor de la Unirea Slobozia.

Întrebat dacă a fost mulțumit de modul în care au jucat fotbaliștii săi în primul meci oficial din 2022, Adrian Mihalcea a spus cu sinceritatea-i caracteristică:

Dacă m-a nemulțumit ceva, a fost atitudinea. Dacă tratezi superficial fazele și intri pe teren crezând că totul ți se cuvine, atunci poți avea surprize.”

Related posts