Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „A fost un meci slab din partea noastră, nu am avut o atitudine demnă de nivelul competiției”

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, a fost foarte supărat la finalul partidei cu FC Hermannstadt în play-off-ul Ligii 2.

Adrian Mihalcea nu și-a ascuns mâhnirea după meciul pierdut în prima etapă din play-off în Liga 2, scor 0 – 2 cu FC Hermannstadt.

Antrenorul principal de la Unirea Slobozia a fost realist și a recunoscut că echipa sa putea ieși umilită de pe terenul de la Mediaș.

A fost un meci slab din partea noastră, nu am avut o atitudine demnă de nivelul competiției. Astăzi, dacă scorul era 4,5 – 0 nu cred că aveam ce să zic. Trebuie să fim conștienți de valoarea acestui play-off și să ne ridicăm calitatea jocului la meciurile următoare.”, a spus Adrian Mihalcea, citat de liga2.prosport.ro.

Am luptat până aici ca să atingem play-off-ul și trebuie să ne batem cu astfel de echipe. Trebuie să facem tot posibilul să ne ridicăm la un nivel al jocului mult mai bun. Nu vreau să fim echipa care nu reușește să facă vreun punct în acest play-off. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Unii jucători se și văd la barajul pentru promovare

Antrenorul echipei se consideră vinovat că nu a reușit să-i țină pe fotbaliști conectați la importanța competiției într-o săptămână în care gândul multora a zburat la promovarea în Liga 1 și la o eventuală primă de prindere a unui loc de baraj.

Poate am și dormit un pic pe teren. Faptul că ne-am calificat în play-off a fost așa, ca o relaxare. Am văzut multe greșeli personale, am văzut neimplicare totală din partea unora, am văzut problemele astea defensive pe care noi nu le-am avut. La asta mă duce cu gândul, cumva la automulțumirea că ne-am atins obiectivul și că eu nu am reușit în această săptămână să-i echilibrez pe băieți.”, a adăugat Adrian Mihalcea.

Related posts