Sport 

Adrian Mihalcea: Dacă jucăm la fel la Târgu Jiu pierdem meciul și ne vom face de râs

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a fost foc și pară la adresa jucătorilor săi la finalul meciului pierdut cu Metaloglobus.

Adrian Mihalcea nu și-a ascuns supărarea după ce Unirea Slobozia a pierdut meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus București în urma unei lovituri de la 11 metri acordată oaspeților în prelungirile partidei.

Antrenorul singurei formații ialomițene în Liga 2 s-a temut că euforia victoriei cu 2 – 1 în fața echipei Rapid București îi va scoate pe fotbaliști din starea de concentrare necesară și de ce i-a fost frică nu a scăpat.

Nu știu dacă am fi meritat să câștigăm. De ce mi-e frică, de aia nu scap. Aceasta este mentalitatea jucătorului român. Nu reușești să ai o atitudine corectă la fiecare meci. Noi nu înțelegem că nu avem individualități, noi avem o echipă.”, a spus antrenorul la final partidei.

Adrian Mihalcea a enumerat și problemele din timpul jocului dintre Unirea Slobozia și Metaloglobus București:

Când ceva nu merge în jocul echipei, totul se rupe. Au fost multe pase greșite, multe interpretări eronate ale fazelor. Parcă uităm fotbalul, avem rezultate pozitive cu echipele bune dar pierdem puncte în confruntările cu echipele din jurul nostru.”

Unirea Slobozia mai are un singur meci de disputat în sezonul regular, în deplasare cu ultima echipă din clasament, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Chiar dacă echipa sa este văzută ca favorită a confruntării, antrenorul Adrian Mihalcea le atrage atenția jucătorilor că pot încheia rușinos prima parte a campionatului.

Avem un meci extraordinar de greu. Lumea poate să glumească dar la Târgu Jiu, dacă vom avea atitudinea și melancolia din meciul cu Metaloglobus, vom pierde meciul cu ultima clasată și ne vom face de râs.”, a completat antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2 și nu poate urca mai sus de locul 13 indiferent de rezultatul din ultima etapă.

Related posts