Favorite Sport 

Adrian Mihalcea, deloc îngrijorat după remiza cu Unirea Constanța

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, este mulțumit că formația sa a marcat de patru ori.

Adrian Mihalcea nu a părut deranjat de remiza din meciul de pregătire cu Unirea Constanța și a văzut mai degrabă partea plină a paharului.

Antrenorul echipei Unirea Slobozia a remarcat că echipa sa a jucat foarte bine pe faza ofensivă și a înscris de patru ori într-un meci care s-a încheiat cu scorul de 4 – 4 după ce la pauză scorul a fost 3 – 1 în favoarea fotbaliștilor săi.

Suntem într-o perioadă încărcată ca volum, ca intensitate în antrenamente, și asta s-a văzut la majoritatea jucătorilor. Au fost foarte multe greșeli personale, greșeli care apar pe fondul de oboseală. Avem de lucrat, știm lucrul acesta. Îmi pare bine că am reușit să marcăm, acum trebuie să reglăm și faza defensivă.”, a spus Adrian Mihalcea imediat după meci, pentru infoialomita.ro.

A fost un joc de antrenament, un joc de pregătire în care am încercat să le dau tuturor minute pe teren. Nu în fac probleme în momentul de față, este o perioadă de pregătire pentru meciurile cu adevărat importante, cele din campionat. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor Unirea Slobozia)

Tehnicianul a folosit două formule diferite în cele două reprize și a trimis pe teren chiar și un fotbalist de 16 ani.

Am terminat meciul cu Unirea Constanța în teren cu un copil născut în 2006, în prima repriză am jucat cu trei fotbaliști Under tocmai pentru că mă interesează jocul și cum conlucrează băieții între ei.”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia va avea în această săptămână trei meciuri de pregătire în trei zile cu echipele secunde ale primelor divizionare Clinceni (marți), Dinamo (miercuri) și Rapid (joi).

Related posts