Sport 

Adrian Mihalcea: În meciul cu Hermannstadt plecăm cu șansa a doua

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, se teme de un rezultat nefavorabil în partida de pe teren propriu cu una dintre echipele neînvinse în Liga 2.

Adrian Mihalcea este nemulțumit de seria de partide mai puțin reușite de către fotbaliștii pe care-i antrenează.

Noi trebuie să învățăm din meciuri, pentru că dacă nu reușești să marchezi se poate întâmpla ca pe un contraatac să primești gol. S-a terminat 0 – 1 cu Politehnica Timișoara, bine că s-a întâmplat în Cupa României.

Trebuie să remarc că în ultimele cinci meciuri nu mai avem aceeași determinare pe atac, suntem lenți, ratăm mult. Este un lucru care mă îngrijorează, iar dacă ținem cont de ce meciuri ne așteaptă va fi destul de greu să câștigăm.”, a spus antrenorul imediat după meciul pierdut în Cupa României.

În meciul cu FC Hermannstadt vom pleca cu șansa a doua, și din cauza rezultatelor din ultimul timp. Trebuie să fim realiști și să vedem unde ne este locul. Am fost în preajma play-off-ului, e posibil ca după un meci-două pe care nu le câștigăm să cădem în clasament. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor Unirea Slobozia)

Unirea Slobozia va juca în etapa a opta pe teren propriu cu FC Hermannstadt, echipă venită din Liga 1, neînvinsă în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Slobozia.

Mihalcea: Lumea vrea direct în play-off imediat după salvarea de la retrogradare

Antrenorul principal de la Unirea Slobozia spune că seria de victorii din startul sezonului a determinat anumite persoane să considere că echipa este pregătită să promoveze în Liga 1.

Adrian Mihalcea a fost supărat de reacția unor spectatori la adresa fotbaliștilor după meciul pierdut de Unirea Slobozia pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

Aceleași sentimente le-a avut și după ce echipa a fost eliminată de Politehnica Timișoara din Cupa României cu 1 – 0, după un meci în care și-a dominat clar adversara.

Trebuie să construim, dar văd că lumea nu are timp. Vrea după salvarea de la retrogradare direct în play-off. Fraților, e greu! Dacă acesta e obiectivul, play-off-ul, să își aducă un antrenor care vrea în play-off cu echipa aceasta.

Eu declar sus și tare că nu sunt pregătit să antrenez echipa pentru play-off. Dacă vom ajunge acolo, bine, dar acesta nu este obiectivul nostru.”, a explicat antrenorul echipei.

Unirea Slobozia a pornit în acest sezon de Liga 2 cu obiectiv clasarea în primele 10 locuri la finalul sezonului regular și acumularea de suficiente puncte pentru a evita emoțiile la finalul campionatului.

Până în acest moment echipa are un parcurs foarte bun în campionat, cu trei victorii, trei remize și o singură înfrângere în primele șapte meciuri din campionat.

Echipa a acumulat 12 puncte și are un golaveraj de 13 goluri marcate și 5 goluri primite.

Spre comparație, în sezonul trecut de Liga 2, după șapte etape Unirea Slobozia înregistrase trei victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Bilanțul era atunci de 10 puncte, cu 8 goluri primite și 8 goluri marcate.

Related posts