Sport 

Adrian Mihalcea: Sunt bucuros că mă întorc acasă!

Adrian Mihalcea își dorește înainte de toate ca Unirea Slobozia să scape de necazul Covid-19 iar meciurile din 2021 să fie decise doar pe teren.

Adrian Mihalcea este antrenor principal la Unirea Slobozia și va pregăti echipa în partea a doua a unui campionat care se anunță pe cât de echilibrat, pe atât de greu. El va fi ajutat de Enache Costea și de Romeo Soare.

Adrian Mihalcea din nou la Unirea Slobozia! Cu ce gânduri?

Sunt bucuros că mă întorc acasă și vreau să termin lucrul pe care nu am reușit să-l duc la bun sfârșit data trecută. Sunt încrezător în forța echipei, am avut ocazia să văd Unirea în câteva meciuri. Știu și de implicare și de ce înseamnă stabilitate la club, acesta este un lucru important pentru orice antrenor. Am reîntregit echipa pe bancă pentru a reuși să ne atingem obiectivul.

Din ce ai văzut, unde crezi că mai trebuie reglat mecanismul echipei?

Este nevoie de o reîmprospătare a lotului, nu pentru că așa doresc eu, ci pentru că se impune. S-a văzut la unele meciuri limita jucătorilor iar din cauza locului în clasament este nevoie să generăm un plus de valoare echipei prin aducerea unor jucători.

Crezi că este nevoie și de o schimbare de atitudine?

Fotbalul în ziua de astăzi se rezumă la atitudinea jucătorilor, la pregătire fizică bună și la organizare. Așa se joacă acum la Liga a doua, o ligă pe care o cunosc foarte bine. Se impune o schimbare de atitudine pentru că dacă lucrurile nu au mers în direcția bună înseamnă că a lipsit ceva. Și trebuie adus un plus în fiecare dintre compartimentele acestei echipe.

Cred că înainte de orice, Adrian Mihalcea își dorește să nu aibă probleme cu Covid-ul…

Clar, acesta este prima dorință! Din păcate, în această parte de campionat rezultatele multor meciuri s-au decis în afara terenului, din cauza infectărilor cu Covid-19. Într-un fel nu este normal și cred că ar trebui schimbat un pic regulamentul pentru a fi mult mai competitiv campionatul.

Related posts