Eveniment Favorite Social 

URBAN Slobozia lansează în această toamnă proiectul „EPURAREA VERDE”

SC URBAN SA Slobozia, operator regional de apă și apă uzată, va planta arbori din patru specii la Stația de Epurare Slobozia.

URBAN Slobozia lansează în această toamnă un proiect prin care încearcă să îmbunătățească substanțial calitatea aerului la Stația de Epurare de la Slobozia.

Proiectul intitulat „EPURAREA VERDE” de plantare a mai multor specii de arbori este finanțat sută de sută din fondurile operatorului ce are ca acționar majoritar Consiliul Județean Ialomița.

Direcția Silvică Ialomița a pus la dispoziție speciile de arbori ce vor fi plantați în această perioadă a anului, după ce a fost analizată calitatea solului.

La Stația de Epurare a Municipiului Slobozia vor fi planați puieți de salcie, puieți de simbovină, tilia tomentosa și puieți de stejar roșu.

„Vă vom anunţa cu exactitate perioada în care se va demara acţiunea de plantare puieţi la care vă aşteptăm pe toţi cei care doriţi să contribuiţi la înfrumuseţarea peisajului Staţiei de Epurare Slobozia., au transmis cei de la URBAN Slobozia într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții operatorului regional de apă și apă uzată sunt convinși că fiecare arbore plantat va avea efecte benefice asupra mediului și va contribui la ionizarea și împrospătarea aerului, cu efecte directe asupra calității vieții locuitorilor municipiului Slobozia. (FOTO: Stejar roșu, sursa pixabay.com)

Related posts