Sport 

Adrian Mihalcea: Trebuie să păstrăm atitudinea din meciul câștigat au Aerostar Bacău

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, își îndeamnă jucătorii la concentrare într-un meci foarte greu cu echipa aflată pe locul 2 în Liga 2.

Adrian Mihalcea a început cu dreptul ca antrenor principal la Unirea Slobozia, victorie cu 2 – 0 pe terenul contra-candidatei la evitarea retrogradării, Aerostar Bacău, rezultat ce a provocat demisia antrenorului moldovenilor.

Meciul controlat autoritar de la un capăt la altul de Constantin Toma și compania se vrea repetat și sâmbătă, atunci când la Slobozia vine să joace ACS ASU Politehnica Timișoara.

Oaspeții reprezintă una dintre echipele puternice din Liga 2 și ocupă locul secund în ierarhie după ce etapa trecută s-a impus pe teren propriu cu 2 – 0 în fața formației Gloria Buzău.

ACS ASU Politehnica a pierdut un singur meci din cele 6 jucate în deplasare, în etapa a șasea, scor 0 – 2 cu Csikszereda Miercurea Ciuc).

Bănățenii au trei remize pe teren străin (0 – 0 cu CSM Reșița, 3 – 3 cu Fotbal Comuna Recea și 2 – 2 cu Aerostar Bacău) și două victorii cu scorul de 1 – 0 obținute cu Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Mihalcea: Nu contează pe ce loc este adversarul, trebuie să reușim un rezultat pozitiv

Nu contează că la Slobozia vine echipa de pe locul 2, putea să vină și echipa de pe ultimul loc, pentru noi este la fel de important. Este un meci în care vreau să ne păstrăm atitudinea pozitivă de la meciul cu Aerostar, condiție obligatorie pentru a ieși de pe teren la finalul partidei cu un rezultat pozitiv.”, a prefațat antrenorul Adrian Mihalcea meciul cu formația din Timișoara.

Antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia vrea din partea jucătorilor săi aceeași atitudine din meciul cu Aerostar, ambiție și atenție în fața unui adversar greu.

Noi avem obiectiv să strângem cât mai multe puncte din etapele rămase de jucat pentru a ne fi mai ușor în partea a doua a campionatului. Sunt mulțumit cum au jucat băieții la Bacău. Au interpretat foarte bine momentele jocului, atitudinea a fost bună iar aceste lucruri trebuie să rămână și în meciul cu ACS ASU Politehnica Timișoara.”, a adăugat tehnicianul.

Related posts