Administrație Favorite 

ALEGERE DE PREFECT: Gheorghe Babagianu este directorul Cancelariei Prefectului de Ialomița

Tonița Manea, prefectul de Ialomița numit de Guvernul României, l-a ales ca om de încredere pe Gheorghe Babagianu, fost subprefect al județului.

Gheorghe Babagianu este directorul Cancelariei Prefectului de Ialomița. Tonița Manea a precizat pentru www.infoialomita.ro că venirea în instituție a fostului subprefect este alegerea sa.

Semnarea contractului s-a făcut în ultimele zile ale anului trecut și de o săptămână Gheorghe Babagianu și-a intrat serios în pâinea administrativă.

Șeful Cancelariei a primit ca primă sarcină de serviciu monitorizarea gradului de intervenție în cazul apariției fenomenelor meteorologice extreme specifice iernii.

Am rămas surprins în mod plăcut de modul în care sunt pregătite utilajele celor de la Drumuri Naționale, unde domnul Grecu Mitel știe cum să acționeze. La fel de bine arată și utilajele de la Drumuri Județene, de la domnul Alexandru Stoica.”, a explicat Gheorghe Babagianu.

Gheorghe Babagianu: „Am făcut lucruri frumoase în viață, la fel vreau să fac și la Prefectură”

Directorul Cancelariei Prefectului de Ialomița a adăugat că venirea sa în Instituția Prefectului trebuie privită ca pe o dorință personală de implicare în rezolvarea problemelor administrative specifice din județ.

Activitatea pe care o voi desfășura este conform fișei postului și nu mă voi abate niciodată de le tot ce-mi va transmite doamna prefect. Am acceptat această funcție pentru a veni cu un sprijin pe care mi-l voi oferi prin experiența pe care o am atât în administrație cât și în privat.”, explică noul șef al Cancelariei Prefectului.

Gheorghe Babagianu promite să nu judece acțiunile primarilor din Ialomița în funcție de culoarea lor politică.

Am făcut lucruri frumoase în viață și cred că experiența mea pe care o voi transmite în teritoriu va fi benefică în special Primăriilor din județ, cu care am avut o relație foarte bună. Dacă veți constata vreodată că eu, Gheorghe Babagianu, voi face vreo diferență între anumiți primari, ținând cont de culoarea lor politică, a doua zi îmi voi da demisia.”, promite Gheorghe Babagianu.

Gheorghe Babagianu a fost viceprimar la municipiului Urziceni și subprefect al județului Ialomița. El deține cele două hoteluri – restaurant Royal din Urziceni și o pensiune în aceeași localitate.

Într-o locație de pe DN 2 Urziceni – București, familia Babagianu conduce o societate comercială cu activitate de închiriere a utilajelor agricole.

Related posts