Favorite Sport 

FOTBAL, LIGA 3: Alexandru Moise s-a despărțit de Unirea Slobozia și va juca la Axiopolis Cernavodă

Unirea Slobozia și Alexandru Moise s-au despărțit în pauza competițională dintre tur și retur. Tehnicul mijocaș a reușit în cele șase luni să înscrie două goluri.

Alexandru Moise a ales să evolueze în returul seriei a doua din liga a treia la formația constănțeană Axiopolis Cernavodă, colegă de serie cu Unirea Slobozia.

Venit în vara anului trecut pentru a pune umărul la promovarea în liga a doua, Moise nu a reușit să se integreze în totalitate în mecanismul gândit de antrenorul Enache Costea.

Unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din lot, Moise a marcat două goluri din acțiune.

De departe cel mai ghinionist jucător în fața porții adverse, Alexandru Moise a înscris în prima etapă, în deplasare cu Poseidon Limanu, și în ultima deplasare, cea cu FCSB II.

Am petrecut șase luni frumoase la Slobozia, într-un colectiv profesionist unde se dorește performanță. Plec de la Unirea Slobozia bucuros că echipa este pe primul loc și are prima șansă la promovarea în liga a doua.”, a spus Alexandru Moise la despărțirea de echipă.

Fotbalistul regretă că nu a reușit să marcheze mai multe goluri în meciurile în care a fost trimis pe teren.

Regret că nu am putut da mai mult pentru echipă deși am făcut tot ce a depins de mine. Le urez succes colegilor și voi fi primul care se va bucura în vară, atunci când Unirea Slobozia va reuși să promoveze.”, a adăugat Moise.

Related posts