Administrație Favorite Social Viața la țară 

Ciulnița: Primarul Stelică Gheorghe a dormit în casă cu Clean Tech Internațional

Ciulnița: Clean Tech Internațional a avut deschis un punct de lucru la domiciliul lui Stelică Gheorghe, primarul localității.

Primarul comunei Ciulnița și proprietarii fabricii Clean Tech Internațional au fost prieteni apropiați încă de la demararea investiției care dă de ani de zile atâtea bătăi de cap locuitorilor din proximitatea fabricii dar și multor cetățeni din municipiul Slobozia.

Avocat pe față al celor de la Clean Tech Internațional Ciulnița, primarul Stelică Gheorghe a fost unul dintre oamenii care au insistat ca această investiție cu efecte de poluare repetate (certificate prin sancțiunile aplicate de Garda de Mediu Ialomița) să se edifice la marginea localității.

Deși se străduiește să arate public că nu are nicio legătură cu această fabrică, există documente ce atestă că relația de apropiere dintre primar și proprietarii fabricii a fost suficient de intensă încât să-i ia în gazdă, cu titlu gratuit, la el în casă. Și nu pentru o zi, două sau o săptămână, ci pentru aproape doi ani.

Clean Tech Internațional Ciulnița, punct de lucru în casa primarului Stelică Gheorghe

SC Clean Tech Internațional Ciulnița s-a înființat în luna august a anului 2009. Conform datelor de la Oficiul Registrului Comerțului Ialomița, sediul social al firmei era oficial Slobozia, strada Filaturii, nr. 3.

Cinci luni mai târziu, în ianuarie 2010, Gheorghe Stelică, primar în comuna Ciulnița, locul unde avea să se construiască fabrica de prelucrare a deșeurilor de origine animală, simte brusc nevoia să devină intim cu investitorii.

Și cum o putea face altfel decât prin a le pune la dispoziție casa situată în Ciulnița, strada Bisericii, nr. 1. Sau cel puțin o parte din ea, obiect al unui contract de comodat încheiat în data de 27.01.2010, cu o valabilitate de doi ani, până în data de 26.01.2012.

Astfel, societatea comercială Clean Tech Internațional Ciulnița își deschide un punct de lucru în aceeași casă cu primarul comunei Ciulnița!

Se alege varianta unui contract de comodat și nu a unui contract de închiriere pentru ca proprietarul locuinței, în speță Stelică Gheorghe, să nu fie obligat să declare și să înregistreze documentul la Primărie și să achite taxele legale aferente unui contract de închierere ce presupune încasarea unei sume de bani. Pe românește, filotimul primar de Ciulnița i-a ținut gratuit în casa sa pe cei de la Clean Tech Internațional!

SC Clean Tech Internațional SRL Ciulnița a funcționat cu punct de lucru în casa primarului până în 25 octombrie 2011. Este data la care, printr-o hotărâre a adunării generale a acționarilor societății comerciale, se renunță la acest contract de comodat și se radiază punctul de lucru situat la adresa Ciulnița, strada Bisericii, nr. 1, județul Ialomița, respectiv locuința lui Stelică Gheorghe.

Din acel moment sediul social al firmei se mută la adresa unde este edificată și funcționează fabrica ce produce în mod repetat un imens disconfort olfactiv locuitorilor din zona de est a localității Ciulnița dar a unei părți însemnate a locuitorilor municipiului Slobozia.

Ciulnița: Primăria ascunde dezbaterea publică organizată de Clean Tech, fabrica de prelucrare a resturilor de origine animală

Related posts