Administrație Eveniment Favorite 

Consiliul Județean Ialomița se convoacă în ședință de îndată

Consiliul Județean Ialomița se reunește on-line într-o ședință de îndată ce are trei proiecte de hotărâre pe ordinea de zi.

Consiliul Judeţean Ialomiţa se convoacă de îndată, în sistem on-line, în şedinţă în ziua de 21.04.2023, ora 09,00 având pe ordinea de zi discutarea și adoptarea următoarelor:

1. proiect de hotărâre privind aprobarea realizării de către Unitatea administrativ teritorială Județul Ialomița a proiectului de interes județean „Transformarea bibliotecilor din județul Ialomița în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență;

2. proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr.101/28.05.2021 privind asocierea Județului Ialomița cu unele unități administrativ teritoriale din județ în vederea participării în cadrul programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” finanțat în cadrul Programului ELENA – European Local Energy, cu modificările și completările ulterioare;

3. proiect de hotărâre pentru modificarea Hotătârii Consiliului Județean Ialomița nr.102/28.05.2021 privind aprobarea participării Județului Ialomița în cadrul programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” finanțat în cadrul Programului ELENA – European Local Energy Assistance și asocierea cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în vederea realizării în comun a proiectelor de investiții de interes județean finanțate prin program, cu modificările și completările ulterioare.

Ședința este publică.

Related posts