Sănătate 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: UN BĂRBAT CU COVID-19 ȘI-A PIERDUT VIAȚA

Ialomița ajunge la 31 de persoane infectate cu noul coronavirus care au decedat de la declanșarea pandemiei. Numărul total al bolnavilor a depășit 600.

Ialomița are, potrivit datelor oficiale centralizate până până marți, ora 10.00, și furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică, 604 persoane infectate cu Covid-19.

Din nefericire încă un ialomițean a pierdut lupta cu boala și intră pe lista neagră a deceselor din județ în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Este vorba de un bătrân de 78 ani, din Coșereni, care avea în afara virusului și alte boli. El nu făcea parte dintre bolnavii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia, unde s-au înregistrat până acum două decese.

România înregistrează astăzi trei recorduri nedorite: cele mai multe îmbolnăviri zilnice, 994, cele mai multe persoane internate în stare gravă în secțiile de terapie intensivă, 297, și cele mai multe decese în ultimele 24 de ore, 36.

Este vorba de 26 bărbați și 10 femei care erau pacienți în spitale din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Prahova, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

La nivel național s-a ajuns la 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 care au decedat. În lipsa unor autopsii nu se știe cu exactitate câte dintre acestea au murit exclusiv din cauza noului coronavirus.

Începând de astăzi s-au reinstituit carantina și izolarea la domiciliu. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a transmis categoriile de persoane cărora nu li se aplică restricțiile. Vezi aici cine intră în carantină și cine scapă!

DRAGOȘ SOARE, CANDIDAT PNL LA PRIMĂRIA SLOBOZIA: „Mocioniu, ai început mandatul cu o minciună și îl termini cu o altă minciună”

Related posts