Eveniment Favorite 

Covid-ul închide Biblioteca Municipală din Urziceni! Primarul Constantin Sava ”uită” să informeze cetățenii!

Coronavirusul s-a strecurat printre rafturile Bibliotecii Municipale ”Constantin Țoiu” din Urziceni, instituție care de astăzi și-a trimis personalul mai devreme la domiciliu pe motiv de testare pozitivă Covid a uneia dintre angajatele sale.

Așa cum se obișnuiește deja în Urziceni, și această operațiune s-a desfășurat ”pe șest”, la adăpost de urechile și mai ales de ochii lumii, Constantin Sava, edilul municipiului neanunțând tristul eveniment nici pe site-ul Primăriei Urziceni, nici pe pagina de Facebook a instituției, pe care tronează la loc de cinste o postare electorală cu presupusele merite ale administrației în modernizarea spitalului, și nici pe grupul oficial de socializare.

Salariata Bibliotecii Municipale din Urziceni se află în prezent, conform surselor, la domiciliu, alături de soțul care fusese testat pozitiv cu câteva zile înainte, după ce prezentase simptome specifice îmbolnăvirii.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, două funcționare ale Primăriei municipiului Urziceni au fost depistate ca fiind infectate cu coronavirus după ce au prezentat, potrivit surselor medicale, simptome ușoare înaintea testărilor de specialitate.

Cele două angajate ale Primăriei din Urziceni lucrează la Biroul de Stare Civilă și la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor și au fost testate pozitiv la interval de doar 48 de ore.

În urma confirmării infectării cu coronavirus a celor două salariate, clădirea în care funcționează Biroul de Stare Civilă și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a fost închisă, angajaților fiindu-le recomandată izolarea la domiciliu.

Ca și în cazul de astăzi, administrația locală nu a scos vreo vorbă, pe site-ul instituției sau pe rețeaua de socializare, despre cele două funcționare infectate ori despre închiderea Biroului de Stare Civilă și Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, accesul în Primăria Urziceni făcându-se în continuare fără vreo procedură de triaj, cu cort sau personal dotat cu instrumentar adecvat.

MATEMATICA TESTĂRILOR: Rata de îmbolnăvire cu Covid-19, pe jumătate față de perioada stării de urgență

Related posts