Favorite Social 

Crucea Roșie Română: Umanitatea nu are granițe

Crucea Roșie Română lansează un apel de strângere de fonduri pentru cetățenii ucraineni care fug din calea războiului.

Crucea Roșie a lansat apelul umanitar „Umanitatea nu are granițepentru a veni în sprijinul cetățenilor din Ucraina, obligați să fugă din țară din cauza invaziei Rusiei.

Crucea Roșie Română își exprimă profunda îngrijorare cu privire la deteriorarea rapidă a situației din Ucraina ce are consecințe devastatoare asupra populației civile.

Sute de mii de oameni care locuiesc aproape de zona de contact se confruntă în mod regulat cu lipsa accesului la alimente și electricitate.”, se arată într-un comunicat de presă al Crucii Roșii.

Donațiile pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina pot fi făcute prin intermediului paginii de internet a Crucii Roșii Române – www.crucearosie.ro sau direct în conturile campaniei, deschise la BRD Agenția Piața Romană:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100 (Euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD)

Crucea Roșie Română este o organizație umanitară cu rol de sprijin secundar în asigurarea cazării persoanelor evacuate sau refugiate, asigurarea apei potabile și a hranei pentru aceste persoane, asigurarea și distribuirea ajutoarelor, organizarea primirii și distribuției ajutoarelor umanitate de urgență.

În completarea acestora activității, Crucea Roșie oferă sprijin uman și logistic în spațiile de cazare puse la dispoziție de autoritățile statului, în puncte de triaj, acordă prim ajutor de bază, suport psihosocial și serviciu de restabilire a legăturilor de familie. (FOTO: AP PHOTO)

Related posts