Favorite Sport 

CSM Fetești a promovat în Liga 3

CSM Fetești va juca alături de Recolta Gheorghe Doja în al treilea eșalon fotbalistic după ce a trecut de CS Făurei.

CSM Fetești a reușit mult-dorita promovare în Liga 3. După un mini-campionat în Liga 4 în care și-a dominat copios adversarii, echipa din Fetești a reușit să depășească în dublă manșă echipa CS Făurei.

CSM Fetești a avut de apărat în meciul retur remiza cu goluri, scor 2 – 2, obținută în deplasare cu echipa brăileană.

Cel puțin 1.000 de localnici au profitat de accesul în tribune pentru a asista la promovarea formației favorite în Liga 3.

Echipa pregătită de antrenorul Mircea Ștefan avea nevoie de o victorie sau o remiză cu maxim un gol primit și accentul s-a pus mai întâi pe apărare.

Atenți în zona mediană, fotbaliștii echipei din Fetești au avut două șarje ofensive dar ultima execuție a fost imprecisă și la odihnă s-a intrat cu scorul din primul minut.

CSM Fetești obține promovarea

Obligată să marcheze pentru a se menține în Liga 3, CS Făurei a abordat ceva mai ofensiv partea secundă dar s-a izbit de apărarea condusă foarte sigur de Călin.

Mai mult, pe contraatac și la o fază fixă gazdele au ratat de puțin deschiderea scorului, cu mingi trimise razant cu bara laterală și cu bara transversală.

CS Făurei putea da lovitura cu trei minute înainte de final dar portarul Călugăru a intervenit salvator la o minge trimisă cu boltă de un adversar.

CSM Fetești – CS Făurei s-a încheiat 0 – 0 (VEZI AICI FOTO DE LA MECI!) iar hora bucuriei de la finalul meciului s-a consumat în aplauzele spectatorilor din Fetești care vor avea după mulți ani din nou meciuri în al treilea eșalon fotbalistic.

CSM Fetești a câștigat barajul cu CS Făurei și va evolua în Liga 3. Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru devotament, încredere, dăruire și tuturor celor care cred în acest proiect.

Susținem sportul la Fetești, atât eu cât și Consiliul Local căruia îi mulțumesc și pe această cale. Felicitări și succes în continuare CSM Fetești!”, a scris Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului, într-o postare pe Facebook.

Recolta Gheorghe Doja rămâne în Liga 3

Ialomița va avea două echipe în Liga 3. În aceeași serie cu CSM Fetești va evolua și Recolta Gheorghe Doja, trecută și ea printr-o dublă de baraj.

Recolta Gheorghe Doja a câștigat cu 2 – 0 meciul retur cu CS Rapid Buzescu după ce în primă manșă, în deplasare, se impusese cu un sec 3 – 0.

Oaspeții au reușit să reziste fără gol primit doar până la pauză. În partea secundă Valentin Toma și Costin Anton au înscris golurile unei victorii ce asigură prezența în Liga 3 în sezonul 2021 – 2022.

Related posts