Eveniment Favorite Social Sport 

CYCLING RACE începe duminică la ora 9.00. Mai multe străzi sunt blocate începând cu ora 7.00

Cycling Race Slobozia programează trei curse pentru iubitorii de ciclism: una de 9 km, una de 18 km și o alta de 45 km.

Cycling Race Slobozia, un eveniment sportiv organizat de Primăria Municipiului Slobozia, prin Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia, se va desfășura duminică, 15 octombrie.

Pe mai multe străzi din municipiul reședință de județ, de la ora 9.00, conform programului anunțat de Primăria Slobozia, vor avea loc curse pentru împătimiții mișcării la ghidonul bicicletei.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a curselor de biciclete, Poliția Locală Slobozia a luat decizia restricționării circulației tuturor vehiculelor pe mai multe străzi din Slobozia.

„În vederea desfășurării în condiții de siguranță a “SLOBOZIA CYCLING RACE 2023”, eveniment organizat duminică 15.10.2023, vă informăm că, în intervalul orar 07:00-13:00, circulația tuturor vehiculelor va fi restricționată pe acest traseu: Bdul Unirii-Bdul Chimiei-Șos. Sudului., a anunțat Poliția Locală Slobozia.

Vârsta minimă pentru participarea la CYCLING RACE Slobozia 2023 este 6 ani iar înscrieri se pot face până înaintea startului competiției dedicate mișcării sportive de masă.

Related posts