Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE: „Primarul Adrian Mocioniu este un accident al istoriei, o greşeală fatală a PSD!”

REACŢIE. Tinel Gheorghe, deputat PNL şi preşedintele liberalilor ialomiţeni, a comentat în termeni duri apropierea lui Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, de Pro România în echipa condusă de Marian Neacşu, fostul lider PSD Ialomiţa.

Retragerea de către PSD a sprijinului politic în ceea ce-l priveşte pe Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, este văzută de parlamentarul Tinel Gheorghe drept începutul-sfârşitului la nivel local al social-democraţilor.

„Retragerea de către PSD a sprijinului politic a primarului de Slobozia era de aşteptat. Mocioniu şi PSD au fost două linii paralele de la început. Nu ştiu cine l-a teleportat la Primărie, el este un accident al istoriei la Slobozia, prezenţa în funcţia de primar este o greşeală fatală a PSD. De 30 de ani tot aduc în fruntea obştii neaveniţi care nu au nicio legătură cu administraţia locală şi care au îngropat municipiul Slobozia şi judeţul.”, a comentat Tinel Gheorghe.

Parcarea subterană fără acces auto, apa în continuare nepotabilă, parcul industrial pentru IMM-uri de la Slobozia sunt doar câteva dintre eşecurile administrative ale perioadei primarului Adrian Mocioniu contabilizate de liderul PNL Ialomiţa.

„Victor Moraru va avea soarta lui Adrian Mocioniu!”

„Timpul PSD la Slobozia se apropie de final. Soluţiile lipsesc cu desăvârşire, groapa este doar acoperită, apa tot nepotabilă rămâne… Minciuni gogonate legate de ce vor face în 2020 nu mai sunt înghiţite de oameni. PSD trebuie să plece acasă şi să lase Slobozia şi judeţul să respire. PNL va da primarul municipiului Slobozia în 2020!”, promite public Tinel Gheorghe.

Deputatul liberal anticipează că organizaţia judeţeană PSD va repeta gestul de la Slobozia şi în ceea ce-l priveşte pe Victor Moraru, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Ialomiţa.

„Boala se va muta de la municipiu la judeţ. Noi anticipăm că Victor Moraru va avea aceeaşi soartă ca Adrian Mocioniu. Au venit la pachet, pleacă la pachet, ei oricum nu lasă nicio dâră în judeţ deşi sunt de aproape trei ani la Primăria Slobozia, respectiv Consiliul Judeţean Ialomiţa. Moraru nu are nici 25% susţinere în organizaţia PSD Ialomiţa şi în aceste condiţii nu mai poate aduce beneficii partidului la alegerile locale din 2020.”, a completat deputatul PNL.

Tinel Gheorghe a promis că organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal va anunţa la începutul lunii mai numele candidatului partidului pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Echipa de consilieri PNL la Slobozia va fi stabilită ulterior, funcţie şi de negocierile pe care PNL le-a demarat cu partidele de dreapta pentru susţinerea unui unic candidat la Primărie şi a unei liste comune de consilieri municipali.

 

 

 

Related posts