Eveniment Favorite Sport 

Diami Trophy: Duminică încep calificările pe tabloul principal

Diami Trophy, turneu de tenis de câmp din cadrul Campionatelor Naționale Individuale de Tenis seniori, se desfășoară la Slobozia.

Diami Trophy începe duminică, 1 octombrie, cu meciuri din faza de calificări la simplu, atât feminin cât și masculin, pe terenurile bazelor sportive TENIS CON și CSM Unirea Slobozia din Parcul Catedralei Slobozia.

Evenimentul sportiv a fost inclus de Federația Română de Tenis în categoria Campionatelor Naționale Individuale de Tenis – Seniori, semn că Slobozia a devenit un punct important pe harta tenisului de câmp din România.

Organizat de Clubul Sportiv SATORI ART Slobozia și Federația Română de Tenis, evenimentul sportiv are firma DIAMI ca partener oficial și face parte din cele susținute financiar de Consiliul Județean Ialomița prin programul anual de susținere și promovare a sportului de performanță.

Premii de 10.000 euro puse în joc la DIAMI TROPHY

Unul dintre aspectele cele mai atrăgătoare ale acestui campionat este cu siguranță premiile, în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, ce vor răsplăti performanța și devotamentul sportivilor participanți.

Cei mai buni jucători vor avea onoarea de a primi aceste recompense în cadrul unei ceremonii de premiere de neuitat, unde invitat special va fi domnul Ilie Nastase, o figură legendară a tenisului.

Pentru a face acest eveniment și mai special, Clubul Sportiv Satori Art a pregătit 100 de exemplare ale cărții intitulate “Mr. Năstase”, fiecare purtând autograful personal al legendei noastre, Ilie Nastase.

Aceste cărți au fost achiziționate cu generozitatea partenerului Fundația Cristiana Malama, fundație ce are ca misiune și susținerea excelenței în sportul românesc.

Ambasadorul acestui campionat național este nimeni altul decât ilustrul jucător român, Horia Tecău, care aduce prestigiu și inspirație acestui eveniment sportiv.

Ne dorim să mulțumim sincer partenerului oficial Diami și partenerilor noștri Dr. Oetker, TenisShop, AMPA Agri, ExpoMob( ce asigură zona de relaxare – Fan Zone), pentru susținerea oferită în organizarea acestui eveniment. Avem grijă de sănătatea sportivilor noștri cu ajutorul partenerilor noștri de la COMOClinic, care asigură servicii de medicină sportivă și fizioterapie. Pentru a asigura condiții optime de pregătire, sala de încălzire pentru jucători este asigurată de City Club Gym, iar apa necesară hidratării provine de la apele de izvor AZUGA., au transmis organizatorii DIAMI TROPHY Slobozia.

Meciurile de calificări încep duminică, de la ora 10.00, cu partide de simplu feminin, urmate de cele de simplu masculin. Accesul spectatorilor în tribune este gratuit.

PROGRAM CALIFICĂRI DIAMI TROPHY SLOBOZIA 01.10.2023

Related posts