Favorite Politică 

PNL Ialomița și-a fixat ținta electorală supremă pentru 2024: funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița

PNL Ialomița vizează la alegerile locale și funcțiile de primar în cele mai importante localități ialomițene și exclude liste comune cu PSD.

PNL Ialomița nu agreează ideea unor liste comune cu PSD pentru alegerile locale ce vor avea loc în 2024, în ciuda speculațiilor apărute în spațiul public.

Speculații alimentate și de pactul de coabitare încheiat imediat după alegerile locale din 2020 între președinții PSD Ialomița și PNL Ialomița pentru Consiliul Local al Municipiului Slobozia și Consiliul Județean Ialomița.

Dragoș Soare: „Noi nu suntem fanii listelor comune cu PSD

Deși suntem prima organizație din țară care a făcut în anul 2020 o înțelegere la vedere cu PSD pentru asigurarea majorităților în Consiliul Local Slobozia și în Consiliul Județean Ialomița, noi, PNL Ialomița, nu suntem fanii listelor comune cu PSD. În politică niciodată să nu spui niciodată însă procentul este infim ca noi, cel puțin la alegerile locale, să mergem pe liste comune cu PSD.”, a tranşat problema Dragoş Soare.

Preşedintele liberalilor ialomiţeni a adăugat că organizația pe care o conduce își dorește să aibă identitate proprie, să candideze pe listele proprii și nu este dispusă să negocieze poziții în funcție de fostele rezultate.

Noi vrem să câștigăm cât mai multe redute și avem obiective foarte serioase: președinția Consiliului Județan Ialomița și funcțiile de primar în cât mai multe orașe și în comunele mari. (DRAGOȘ SOARE, președinte PNL Ialomița)

Liderul PNL Ialomiţa admite că o posibilă alianţă electorală între PNL şi PSD s-ar putea face doar în ceea ce privește o candidatură comună la alegerile prezidențiale.

La prezidențiale este o situație specială, discutăm de un pericol real care se apropie de noi. Este vorba de zona extremistă ce trebuie combătută.”, a adăugat Dragoș Soare, referindu-se strict la accesiunea AUR în preferințele electorale ale românilor.

Din punct de vedere organizatoric, PNL Ialomița a demarat pregătirile pentru alegerile din 2024, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

În mai puțin de un an vin alegerile europarlamentare și am început să turăm motoarele în PNL Ialomița. Am început să luăm la mână organizațiile locale, să stăm de vorbă cu oamenii, să desenăm strategiile pentru anul 2024.”, a mai spus Dragoș Soare, pentru infoialomita.ro.

Related posts