Administrație Favorite Politică 

DRAGOȘ SOARE, PRIMAR LA SLOBOZIA: Alianța PNL-USR-PLUS pentru sprijinirea unui singur candidat la Primărie a înclinat decisiv balanța

Dragoș Soare, PNL, a câștigat funcția de primar la municipiului Slobozia cu o diferență de 112 voturi față de Alexandru Potor, candidatul PSD. Fostul primar Adrian Mocioniu a fost abia al treilea.

Dragoș Soare este noul primar al municipiului Slobozia. Este pentru prima dată când municipiul reședință de județ are un primar de dreapta, după 30 de ani de primari veniți din PSD, PDSR și PSD.

Succesul lui Soare nu ar fi fost posibil dacă Ciprian Bocioacă, inițial candidat USR la funcția de primar la Slobozia, nu ar fi anunțat că renunță la candidatură pentru a-l susține pe Dragoș Soare drept unicul candidat al celor mai importante partide de dreapta.

Dragoș Soare a câștigat în centrul Sloboziei, Alexandru Potor a bătut în cartiere

Rezultatul așteptat de toată lumea, câștigătorul funcției de primar al municipiului Slobozia, a venit târziu, în jurul orei 3.00 dimineața. Numărătoarea paralelă din sediile PNL și PSD a adus stări de spirit care s-au schimbat diametral opus de la minut la minut.

PSD s-a bucurat mai întâi, după ce buletinele din secțiile de votare din cartierele Slobozia Nouă și Bora i-au dat lui Alexandru Potor un avans de peste 200 voturi. „E clar, batem la peste 500 de voturi!”, s-a calculat rapid și super-optimist în sediul PSD, în vreme ce la PNL tristețea era starea generală de spirit.

Totul avea să se întoarcă în momentul în care au început să apară rezultatele din secțiile de votare din Slobozia și, mai ales, cele din centru, zona Școlilor nr. 2, nr. 3 și zona MB-uri, secțiile de la Liceul de Artă, unde învingător a ieșit Dragoș Soare.

Acesta a reușit să întoarcă pe ultima sută de metri și în jurul orelor 3.00 era evident că alegerile pentru funcția de primar al municipiului Slobozia au fost câștigate de Dragoș Soare, PNL, cu sprijinul USR-PLUS.

Tabăra învinșilor a numărat cu amărăciune cele 112 voturi în minus contabilizate în dreptul lui Alexandru Potor în cele mai echilibrate alegeri locale din istoria municipiului Slobozia, cu primar impus de circa 5.000 voturi, alegeri locale în care toate micile amănunte au făcut diferența pentru prima victorie a unui candidat de dreapta.

Dragoș Soare, PNL: „Nu am câștigat eu, am câștigat cu toții!”

Dragii mei, am câștigat! Nu am câștigat eu, am câștigat cu toții. Este victoria oamenilor care au avut încredere în mine, care m-au susținut de când mi-am propus să candidez și care m-au votat crezând cu adevărat în șansa unică pe care am avut-o la Slobozia! A fost o bătălie dură, dar am demonstrat că #sepoate să facem o schimbare și în Slobozia! Vă mulțumesc și vă asigur că veți avea întotdeauna un partener în mine!, a spus Dragoș Soare imediat după ce numărarea voturilor din secțiile din Slobozia s-a terminat.

Ciprian Bocioacă, USR-PLUS: „Dreapta unită a reușit să pensioneze Stânga!

Astăzi, 27.09.2020, s-a scris istoria orașului Slobozia, iar pentru asta vreau să mulțumesc tuturor slobozenilor! Astăzi, Dreapta Unită a reușit să pensioneze Stânga, o stângă care 30 de ani a făcut să credem că nimic nu se mai poate schimba în acest oraș. Victoria nu a fost ușoară, drept dovadă sunt cele 112 voturi diferență. Vreau să-l felicit pe Dragoș Soare pentru victoria obținută și în același timp îmi doresc să fie Primarul care ne va aduce schimbarea pe care ne-o dorim!”, a postat la Facebook Ciprian Bocioacă.

Related posts