Unirea SloboziaFavorite Sport 

Unirea Slobozia vrea să rămână invincibilă pe teren propriu și după meciul cu Farul Constanța

Unirea Slobozia are sâmbătă un nou meci-șoc în Liga 2 împotriva unei formații ce vrea să urce la finalul sezonului în prima ligă.

Unirea Slobozia a fost obligată să uite repede de meciul pierdut cu Universitatea Cluj marți seara și a avut la dispoziție doar două zile pline pentru a se pregăti de confruntarea cu Farul Constanța.

Învingătoare în prima etapă cu Turris Turnu Măgurele și cu un rezultat de egalitate, remiză fără goluri cu CS Mioveni, formația lui Enache Costea rămâne neînvinsă și fără gol primit pe teren propriu deși la începutul campionatului era considerată victimă sigură în Liga 2.

Unirea Slobozia continuă și în etapa 5 seria meciurilor împotriva unor formații cu obiectiv promovarea în prima ligă, Farul Constanța venind într-o foame mare de puncte, după ce a strâns doar 7 din patru meciuri (2 victorii, un egal și o înfrângere) pentru o clasare pe locul 6 în clasament.

Ne așteaptă încă un meci extraordinar de greu, am avut ghinionul unui program teribil în startul campionatului dar, firește, mă gândesc doar la victorie. Am demonstrat în meciul cu Universitatea Cluj că ne putem ridica la nivelul unor echipe de top din Liga 2 și doar lipsa de experiență și de concentrare ne-au privat de un rezultat pozitiv.”, spune Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia.

Pentru meciul cu Farul Constanța se mizează pe revenirea fundașului Gabriel Lazăr, „vulturul” din compartimentul defensiv, un plus evident pentru formația aflată acum pe locul 14 în clasament, cu 4 puncte adunate în 4 etape.

Antrenorul Farului Constanța se așteaptă la un meci greu cu Unirea Slobozia

E o partidă dificilă, un adversar care a pierdut în ultima etapă, dar care, pe teren propriu, a obținut o victorie cu Turris și a făcut un egal cu Mioveni, fără să primească gol. Este un meci foarte, foarte greu, în care, dacă nu-l vom trata foarte serios și să fim cu concentrați din primul minut, cu siguranță vom avea probleme., anticipează Ianis Zicu, antrenorul celor de la Farul Constanța, citat de Liga2.ro.

Farul Constanța s-a întărit în ultima săptămână cu trei fotbaliști aduși special pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga Națională. Este vorba de fundașul Robert Băjan, venit de la Rapid, portarul Cosmin Dur-Bozoacă, venit de la Viitorul Constanța, și mijlocașul Robert Silaghi, venit de la CFR Cluj.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Farul Constanța se dispută sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal Slobozia, și va fi arbitrat la centru de Sorin Costreie (Buftea-Ilfov), ajutat de Alexandra Theodora Apostu (Bacău) și Marilena Cătălina Nan (Alexandria) la cele două tușe. Arbitru de rezervă este Vasile Buzea (București) iar ca observatori au fost delegați Cristian Sava (Bacău) și Dumitru Crăciun (Berceni – Ilfov).

Related posts