Eveniment Favorite 

FESTIVALUL LAVANDEI: Movul este la putere, prin miresme și prin frumusețe

Sâmbătă și duminică se poartă culoarea mov. În lanurile de lavandă din comuna Bărăganul, la limita dintre județele Ialomița și Brăila.

Festivalul Lavandei este evenimentul începutului verii, la doar doi pași de Slobozia, pe drumul spre Brăila. Hectare cultivate cu lavandă se deschid publicului cu efect de relaxare, cu parfum suav și muzica naturii pe fundal.

Este ca un peisaj desprins din Provence însă aici, lângă noi, în Bărăganul scăldat din belșug de soare. 30 de hectare de mov, 30 de hectare de miresme, 30 de hectare de frumusețe năucitoare.

Intrarea este gratuită începând de sâmbătă, 13 iunie, de la ora 14.00 până seara târziu, și duminică, 14 iunie, de la ora 10.00 până la ora 20.00.

Organizatorii îi roagă pe cei care vor să viziteze lanurile cu lavandă să lase un mesaj la numerele de telefon 0755124699 / 0766261857 sau prin mesaj privat pe pagina Fleurane sau Nympheum pentru a comunica numărul de persoane cu care vor veni.

Oricât de mult iubiți animalele de companie, de data aceasta trebuie să le lăsați acasă! Puteți veni cu bicicleta în schimb, să vă bucurați de o plimbare de neuitat prin câmpurile de lavandă.

Cine are cort la purtător primește un loc în zona de camping de sâmbătă după-amiază și până duminică.

Pentru înfometați prepară Chef Munti cu Gourmet Street Food Truck. Delicioase și din ingrediente naturale sunt produsele asigurate de Chez Andrei și Gelateria Adela, iar aromele naturale faine sunt servite de Atelierul de Limonadă. Celelalte surprize sunt… surprize.

În seara zilei de 13 invitatul special Adrian Sonka, o enciclopedie a cerului de la Observatorul Astronomic București, va arăta prin telescop cât de frumos este cerul nepoluat al unei nopți de vară în câmp! Dacă va fi înnorat, îi vom asculta poveștile fascinante despre stele, planete, constelații, lună… 

Desfășurarea completă a evenimentului este pe larg prezentată pe pagina de facebook, adică fix AICI! 

CU VITEZA MELCULUI: Pasajul rutier de la Drajna a ajuns la faza dezbaterii publice

Related posts