Eveniment Favorite Sănătate 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Angajați FAN Courier, infectați cu noul coronavirus

23 de salariați ai firmei de curierat FAN Courier au fost depistați pozitiv în urma testelor specifice COVID-19 și au fost internați în Spitale din Fetești și București.

Cazurile de coronavirus se înmulțesc în județul Ialomița. În ultimele 24 de ore, conform datelor oficiale, 14 noi cazuri de îmbolnăvire au fost declarate de DSP Ialomița.

Din nefericire lista deceselor ialomițenilor a fost completată în această după-amiază cu un bărbat de 73 ani, confirmat chiar astăzi, în ziua morții sale.

El avea boală cardiovasculară și reflux gastro-esofagian, boli care, susțin medicii, în asociere cu COVID-19 i-au adus sfârșitul.

Angajați FAN Courier din vestul județului Ialomița

Cei 23 de angajați FAN Courier găsiți infectați cu noul-coronavirus sunt din vestul județului, din orașul Fierbinți Târg și comunele Adâncata și Jilavele.

Cu toții lucrau ca sortatori colete în depozitul FAN Courier din localitatea Ștefănești, județul Ilfov. Din acest motiv ancheta epidemiologică o conduce Direcția de Sănătate Publică Ilfov chiar dacă îmbolnăvirile se contabilizează în Ialomița, județul de reședință al angajaților.

Ei au fost internați deja în Spitalul Municipal Fetești, spital-suport COVID-19 în Ialomița, și în unități medicale din capitală. Aceștia fie sunt asimptomatici, fie prezintă forme ușoare ale bolii.

“Majoritatea angajaților testați pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor și toți contacții direcți ai acestora au fost izolați și au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare.”, a anunțat Cornel Marcov, șef comercial al companiei de livrări.

În depozitul firmei lucrează altă câteva sute de angajați ce au fost trimiși să se izoleze la domiciliu până la sosirea rezultatelor analizelor și efectuarea operațiunilor de dezinfecție a halelor societății.

Fan Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 1998, iar în prezent deservește peste 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din mai mult de 6.850 de colaboratori și a unei flote auto de peste 4.200 de autovehicule.

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Un copil de 14 ani este internat în stare gravă la Institutul Matei Balș

Related posts