Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE: „Liviu Dragnea este un ipocrit când vorbeşte de pasajul de la Drajna”

REACŢIE. Deputatul liberal Tinel Gheorghe a criticat ipocrizia de care a dat dovadă Liviu Dragnea, preşedintele PSD, atunci când a cerut urgentarea realizării pasajului de la Drajna în condiţiile în care partidul său a respins un amendament făcut de PNL la aprobarea bugetului naţional!

Pasajul de la Drajna devine brusc un obiectiv de interes electoral pentru Partidul Social Democrat. Însuşi şeful cel mare, Liviu Dragnea, s-a izbit de bariera din localitatea călărăşeană când venea în mare viteză pentru a participa la Congresul Extraordinar de alegere a preşedintelui organizaţiei judeţene PSD Ialomiţa.

Dragnea s-a enervat pentru doar 5 minute de aşteptare

Liviu Dragnea a venit sâmbătă la Slobozia pentru a-l înscăuna pe senatorul Marian Pavel în funcţia de preşedinte al PSD Ialomiţa după ce-l mazilise pe fostul preşedinte Marian Neacşu, aterizat între timp în trupa condusă de Victor Ponta la Pro România.

Liviu Dragnea a înţeles repede de la subaternii din PSD că bariera de la Drajna este un chin pentru conducătorii auto nevoiţi să folosească această rută ce leagă Autostrada Soarelui de sudul Moldovei şi s-a pliat rapid încercând să transforme necazul zilnic al oamenilor într-o temă de campanie menită a aduce voturi PSD.

„Am avut un noroc chior cu bariera de la Drajna, eu nu am stat decât 5 minute pentru că am ajuns chiar când trecuse trenul şi poate şi pentru că este sâmbătă. Eu doar am adresat o rugăminte Ministrului Transporturilor să urgenteze realizarea podului de la Drajna, am aflat doar că există studiile făcute şi să ridice cât de curând aşa încât în cinci-şase luni să fie elaborată documentaţia şi să înceapă efectiv lucrarea. Eu o să întreb destul de des despre acest obiectiv pentru că podul de la Drajna nu este doar pentru Ialomiţa şi nici nu mi se pare extraordinar de complicat să se facă.”, a spus preşedintele PSD.

„Liviu Dragnea a pus în discuţie construirea pasajului de la Drajna. Câtă ipocrizie să ai să aminteşti despre acest subiect câtă vreme parlamentarii PSD au respins amendamentul meu la Legea Bugetului pentru alocarea resurselor financiare în vederea realizării acestui obiectiv?!”(TINEL GHEORGHE, deputat PNL) 

„PSD a fost împotriva pasajului de la Drajna la aprobarea bugetului!”

Prima reacţie publică la promisiunile rostite electoral de Liviu Dragnea a venit de la deputatul PNL Tinel Gheorghe. La dezbaterea şi aprobarea bugetului pe anul 2019 parlamentarul ialomiţean a cerut fonduri pentru pasajul de la Drajna dar PSD a votat împotrivă!

„Liviu Dragnea a pus în discuţie construirea pasajului de la Drajna. Câtă ipocrizie să ai să aminteşti despre acest subiect câtă vreme parlamentarii PSD au respins amendamentul meu la Legea Bugetului pentru alocarea resurselor financiare de întocmire a studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic în vederea realizării acestui obiectiv?!”, a reacţionat indignat Tinel Gheorghe, preşedintele PNL Ialomiţa.

Parlamentarul a comentat şi pe marginea prestaţiei lui Liviu Dragnea la reuniunea social-democraţilor ialomiţeni şi a trecut în revistă eşecurile administraţiei locale şi judeţene PSD.

„Realitatea cruntă este aceea că, sub guvernarea PSD, Ialomiţa se prăbuşeşte şi oamenii văd asta zilnic. Fiind în Slobozia, de ce domnul Dragnea nu a vorbit despre parcarea subterană? De ce nu a vorbit despre rentabilizarea Platformei IMM? De ce nu le-a vorbit slobozenilor despre minciunile din campania electorală ale lui Victor Moraru şi Adrian Mocioniu care promiteau finalizarea proiectelor cu bani europeni? De ce nu i-a criticat pe social-dmocraţi pentru lipsa apei potabile în oraş? De ce nu i-a criticat pentru majorarea taxelor şi impozitelor locale, a taxei de gunoi şi a preţului la apă?”, a enumerat Tinel Gheorghe doar câteva dintre problemele grave pe care le are municipiul reşedinţă şi judeţul Ialomiţa.

 

Related posts