Favorite Sport 

HANDBAL FEMININ: HCM Slobozia își continuă căderea liberă, înfrângere la scor și în Cupa României

Echipa feminină de handbal HCM Slobozia pare să-și fi pierdut definitiv busola atât în Liga Florilor cât și în Cupa României.

HCM Slobozia a pierdut din nou la scor un meci oficial. Minaur Baia Mare i-a administrat o corecție la nouă goluri diferență.

Echipa feminină de handbal a avut parte de cea mai lungă deplasare posibilă în Cupa României Fan Curier.

Sorții i-au scos-o în cale pe Minaur Baia Mare într-un meci disputat la peste 600 km distanță de Slobozia.

Deplasarea obositoare s-a simțit pe terenul de joc după doar un sfert de oră din meciul disputat marți seară.

Doar inexactitățile gazdelor pe faza de atac au făcut ca la pauză diferența de scor în favoarea Minaur Baia Mare să fie de doar trei goluri, scor 12 – 9.

Minutele de apatie, obicei vechi și păgubos la HCM Slobozia

Meciul din optimile Cupei României nu a ieșit din tiparul obișnuit în dreptul HCM Slobozia.

Echipa lui Gheorghe Covaciu s-a întrecut în atacuri ratate, unele insuficient de bine pregătite, altele respinse de portarul advers.

Cinci minute de sterilitate imediat după odihnă au dus la 6 goluri avansul gazdelor și din acel moment era evident pentru oricine din sală că Minaur Baia Mare va merge mai departe.

HCM Slobozia nu mai reușit decât sporadic să deranjeze apărarea gazdelor iar ultimele trei goluri marcate de Minaur Baia Mare în ultimele trei minute au consfințit încă o înfrângere la scor.

Gazdele merg mai departe după victoria cu 29 – 20 iar HCM Slobozia se pregătește pentru meciul din deplasare cu SCM Craiova.

Ultima în clasamentul Ligii Florilor, HCM Slobozia mai are de doar doi bani speranță că va reuși evitarea retrogradării în Divizia A.

Singura veste bună la nivelul echipei feminine de handbal este că Primăria Slobozia a reușit plata restanțelor salariale.(VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA MECI!)

Related posts