Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE, PREȘEDINTE PNL Ialomița: „Tandemul Mocioniu – Moraru a fost catastrofal pentru județul Ialomița!”

Deputatul liberal Tinel Gheorghe constată cu amărăciune că anul 2020 a prins Slobozia ca în urmă cu patru ani: fără parcare subterană și fără apă potabilă.

Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, consideră drept catastrofală administrația PSD din ultimii patru ani la nivelul municipiului Slobozia și Consiliului Județean Ialomița.

Probleme vechi, rămase nerezolvate după patru ani de administrație social-democrată în cele mai importante dintre instituțiile publice locale, Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița.

Deputalul liberal Tinel Gheorghe a adăugat pe listă și necazul construirii unei a doua celule de deșeuri periculoase necazul construirii unei a doua celule de depozitare deșeuri periculoase, investiție ce transformă Slobozia în groapa de deșeuri periculoase a României.

Tinel Gheorghe: „Nu poți să accepți la nesfârșit incompetența, indolența și nesimțirea în administrația publică!”

Apa nepotabilă de la Slobozia este efectul administrației dezastruoase PSD prin tandemul Victor Moraru – Adrian Mocioniu! În urmă cu patru ani cei doi promiteau că vor rezolva problema în primul an de mandat. Mai este puțin și trec patru ani și apa a rămas la fel, e tot nepotabilă.”, este constatarea președintelui PNL Ialomița.

Prin Consiliul Județean Ialomița a fost aprobată o sumă importantă la începutul anului 2019, 4 milioane lei, pentru realizarea unei stații de tratare a apei prin osmoză inversă dar lucrarea este departe de fi gata.

Dacă ați văzut implementată această investiție și apa este potabilă, așa am văzut și eu! Problematica apei în Slobozia și localitățile din jur este cea mai importantă și administrația PSD nu a fost în stare să o rezolve.”, a adăugat deputatul Tinel Gheorghe.

Este o catastrofă ce s-a întâmplat în ultimii patru ani în Slobozia și în Ialomița cu administrația PSD a primarului Adrian Mocioniu și a președintelui Victor Moraru.”(TINEL GHEORGHE, președinte PNL Ialomița)

Parlamentarul liberal a anunțat că persoanele care se fac vinovate pentru că bugetul municipiului Slobozia a fost lăsat fără două milioane de euro din cauza parcării subterane fără acces vor fi trase la răspundere.

Ai pierdut printr-un prost management un proiect și ai pus comunitatea să suporte un cost suplimentar generat de plata unui credit, atunci trebuie să plătești! Chiar dacă ești primarul Adrian Mocioniu. Nu poți să accepți la nesfârșit incompetența, indolența și nesimțirea în administrația publică!”, este de părere președintele PNL Ialomița.

Construirea noii celule de deșeuri periculoase autorizată de primarul Adrian Mocioniu este ultima nenorocire administrativă semnată PSD.

După groapa Marianelor din fața Consiliului Județean, o altă groapă vine să întregească apocalipsa administrativă lăsată de PSD-iștii Moraru și Mocioniu. 410.000 tone de deșeuri toxice periculoase sunt moștenirea pe care o lasă Moraru și Mocioniu cetățenilor. Este incredibil!”, acuză Tinel Gheorghe.

În opinia sa, primarul Adrian Mocioniu se ascunde în spatele avizelor și acordurilor dar adevărul va ieși până la urmă la iveală, chiar dacă acest lucru se va face printr-o sesizare penală.

Related posts