Sport 

HANDBAL FEMININ: Palidă consolare, HCM Slobozia câștigă cu CS Mioveni în meciul învinselor de la Cupa Dunărea

HCM Slobozia a depășit cu șase goluri CS Mioveni, echipă de Divizia A, în ultimul meci de la Cupa Dunărea Brăila.

HCM Slobozia și CS Mioveni au încercat să scape de a doua înfrângere la turneul amical Cupa Dunărea organizat de echipa feminină de handbal Dunărea Brăila.

După ce sâmbătă au fost umilite de gazde, handbalistele lui Gheorghe Covaciu s-au răzbunat pe o echipă net inferioară valoric în încercarea de a șterge cu buretele impresia proastă lasată.

HCM Slobozia s-a desprins relativ repede de adversare și după un prim sfert de oră de joc își procurase un avans de patru goluri, scor 9 la 5.

Avantajul obținut ușor a fost apoi conservat cu un joc economicos în care fiecare echipă avea să marcheze până la pauză același număr de goluri, câte șapte.

CS Mioveni a capitulat definitiv până în minutul 46 după ce într-un interval de 15 minute a primit nouă goluri și a marcat doar 3.

Cu Ana Vacariu (7 goluri) în rol de jucătoare a meciului HCM Slobozia câștigă cu 30 – 24 confruntarea învinselor din prima a turneului.

Dunărea Brăila s-a impus în finală cu 30 – 23 în fața formației Rapid București, una dintre echipele din Liga Florilor cu care se luptă HCM Slobozia pentru evitarea retrogradării.

Related posts