Sport 

HANDBAL FEMININ: HCM Slobozia are un program de coșmar la început de an

HCM Slobozia are programate trei meciuri oficiale într-un interval de opt zile: două în Liga Florilor și una în Cupa României.

HCM Slobozia începe în forță 2020, an în care este obligată să tragă tare pentru a scăpa de retrogradarea în Divizia A.

Echipa feminină de handbal are misiune imposibilă în meciul de astăzi, ora 17.30, din sala „Andreea Nica” din Slobozia împotriva SCM Râmnicu Vâlcea, echipa campioană a României.

Aflate la poli diametrali opuși ai clasamentului, cele două formații au nevoie de puncte ca de aer.

HCM Slobozia nu a reușit decât o victorie și o remiză în Liga Florilor și de pe locul 12 tremură cu gândul la revenirea în Divizia A.

SCM Râmnicu Vâlcea vine la Slobozia cu aura echipei de pe primul loc și se gândește, cu siguranță, doar la diferența de scor a victoriei cu HCM Slobozia.

La precedenta deplasare, oltencele au remizat cu Gloria Buzău și nu au dreptul la pași greșiți pentru a-și păstra avansul de trei puncte în fața CSM București.

Duminică la Brăila și miercuri la Ploiești

Programul competițional al HCM Slobozia aduce duminică, de la ora 18.00, un meci în deplasare cu Dunărea Brăila.

Brăilencele ocupă în acest moment locul 7 în Liga Florilor și au până acum patru victorii din cinci meciuri disputate pe teren propriu.

Echipa lui Gheorghe Covaciu a jucat la sfârșitul lunii decembrie în CUPA DUNĂREA și a fost umilită de formația brăileană.

Handbalistele de la HCM Slobozia nu au timp prea mult de odihnă pentru că la mijlocul săptămânii viitoare trebuie să joace la Ploiești cu echipa Activ Plopeni pentru un loc în optimile Cupei României FAN COURIER.

Adversarele sunt pe locul doi în a treia serie din Divizia A și au șanse la a prinde un loc de baraj pentru promovarea în Liga Florilor în sezonul competițional 2020 – 2021.

Related posts