Favorite Sport 

Ilie Lemnaru: „Dumbrăvița este o echipă bună și trebuie să fim riguroși profesional”

Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, privește cu încredere spre primul meci oficial din 2024, cel din deplasare cu CSC Dumbrăvița.

Unirea Slobozia reia campionatul în Liga 2 cu un meci în deplasare pe terenul incomodei CSC Dumbrăvița. Va fi un meci între echipa de pe locul 14 și cea de pe locul 3, dar, cu siguranță, diferența de locuri în clasament nu se va vedea și pe teren.

Gazdele sunt o nucă tare pe teren propriu, se apără foarte bine, iar în șapte confruntări de acasă au ieșit de pe teren învinse o singură dată, chiar în ultimul meci, înfrângere la limită, 0 – 1 cu Gloria Buzău.

În precedentele șase partide CSC Dumbrăvița a câștigat clar cu CS Tunari (scor 6 – 1) și cu CSM Alexandria (scor 2 – 0) și a remizat de patru ori: 0 – 0 cu Corvinul Hunedoara, 1 – 1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 1 – 1 cu Metaloglobus București și 0 – 0 cu Steaua București.

Suntem conștienți că pentru a avea șanse mai mari în lupta pentru promovare trebuie să acumulăm cât mai multe puncte la sfârșitul sezonului regular. (ILIE LEMNARU, manager AFC Unirea 04 Slobozia)

Meciul dintre CSC Dumbrăvița și Unirea Slobozia disputat pe același stadion în ediția trecută de campionat s-a încheiat cu victoria clară a formației ialomițene, scor 4 – 2, cu ambele goluri ale gazdelor marcate de la punctul cu var.

În urma acelui meci Unirea urca pe primul loc în Liga 2, obiectiv ce se vrea atins și în cazul unei victorii în meciul de sâmbătă.

„Suntem foarte conștienți de importanța meciului, de dificultatea lui. Dumbrăvița este o echipă cu jucători buni, bine organizată. Nu ne temem, ne mobilizăm și abordăm meciul cu echilibru, prudență și seriozitate. CSC Dumbrăvița are și plusuri, și minusuri, vom ține cont de ele, cu abilitate și inteligență sper să le speculăm. Este o echipă incomodă pe teren propriu, are particularitățile ei, trebuie să fim riguroși profesional și să nu ne abatem de la principiile antrenorului Adrian Mihalcea.”, a prefațat meciul Ilie Lemnaru, managerul echipei.

Related posts