Eveniment Favorite 

ÎNCURCATE SUNT CĂILE GUVERNĂRII: Premierul Ludovic Orban a numit la Ialomița un bărbat dar de fapt prefectul este femeie!

Tonița Manea îi ia locul lui Gigi Petre în fruntea Instituției Prefectului Ialomița. Doamna Manea a ocupat în trecut funcția de subprefect de Ialomița.

Premierul Ludovic Orban a decis în ședința de Guvern de vineri să nu lase prea mult timp județul Ialomița fără prefect.

Auto-ieșirea la pensie a lui Gigi Petre a lăsat din data de 10 decembrie funcția de prefect neocupată iar Guvernul PNL condus de Ludovic Orban i-a găsit rapid înlocuitor.

Potrivit documentelor oficiale, în ședința de Guvern de vineri s-a decis ca prefect de Ialomița să fie domnul Tonița Manea. În realitate este vorba de doamna Tonița Manea, în fotografie alături de ex-prefectul Gigi Petre.

Director economic al Casei Județene de Pensii Ialomița, Tonița Manea a ocupat din 2016 funcția de subprefect al județului până ce PSD a numit-o pe post de Vali Silica Tudor, plecată cu scandal din Primăria Fetești.

Reîntoarsă pe funcția de subprefect după ce timp de câteva zile a asigurat conducerea Instituției Prefectului, Vali Silica Tudor are șanse foarte mari să o prindă primele zile ale anului 2020 în funcție.

Dar la cum schimbă premierul Ludovic Orban prefecții și subprefecții în județele din România, cel mai probabil până la sfârșitul lunii ianuarie vom avea un alt subprefect și în Ialomița.(Sursă foto: www.obiectiv.net)

Related posts