Eveniment Favorite 

ANUNȚ ȘOC AL PREFECTULUI GIGI PETRE: “Ies la pensie și voi candida la alegeri împotriva lui Tinel Gheorghe!”

Gigi Petre, prefectul județului Ialomița, și-a înaintat astăzi cererea de pensionare pentru limită de vârstă. Dosarul de pensionare a fost deja depus la Casa de Pensii Ialomița.

Gigi Petre pleacă din fruntea Instituției Prefectului după o carieră de aproape două decenii ca prefect și subprefect al județului Ialomița.

Din 30 decembrie 1996 și până în prezent, cu o pauză de un an ca inspector guvernamental și de patru ani în care a activat în mediul privat, Gigi Petre a ocupat funcții de conducere în Prefectura Ialomița.

Gigi Petre: “Iau câteva mii de voturi la alegerile locale!”

Decizia de ieșire la pensie este cu atât mai surprinzătoare cu cât Gigi Petre putea beneficia de pensie pentru limită de vârstă încă din anul 2015 dar nu a făcut-o.

În realitate, solicitarea de ieșire la pensie a prefectului Gigi Petre are legătură cu acuzațiile lansate de Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița.

Într-un comentariu acordat în exclusivitate site-ului www.infoialomita.ro, Gigi Petre confirmă că l-au deranjat declarațiile publice ale deputatului PNL.

Nu am fost înregimentat politic la nicio formațiune politică cât am fost prefect deși s-au tot făcut speculații pe această temă. Dacă m-ar fi interesat o carieră politică, în mod normal ar fi trebuit să mă întorc în PNL. Cum nu mă regăsesc cu actuala conducere, le urez succes.”, explică Gigi Petre.

Prefectul de până astăzi al județului Ialomița a anunțat că mai mult ca sigur va fi pe listele pentru alegerile locale din vara anului viitor exact acolo unde va candida și Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița.

Cred că expertiza mea administrativă ar fi benefică într-o viitoare calitate de consilier județean și am de gând să candidez la următoarea alegeri locale din postura de candidat independent. Dacă, așa cum se aude, candidează și domnul Tinel Gheorghe la Consiliul Județean, voi candida și eu.”, este anunțul-șoc al lui Gigi Petre.

Gigi Petre este optimist și anticipează că va strânge câteva mii de voturi, cel mai probabil venite din partea ialomițenilor ce au viziuni de dreapta.

Related posts