Favorite Sănătate 

REVOLTĂTOR! La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia se operează cu chei ruginite de mecanic auto!

Scule împrumutate parcă de la un mecanic auto sunt folosite într-o sală de operaţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, cea mai mare unitate medicală din judeţul Ialomiţa, spitalul Consiliului Judeţean Ialomiţa!

Imaginile revoltătoare pentru anul în care România asigură Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene au fost publicate pe site-ul www.realitateadeialomita.net, acolo unde este şi un filmuleţ elocvent trimis de unul dintre medicii unităţii medicale, oripilat de modul în care se lucrează cu pacienţii.

În imagini se văd doi medici otopezi care încearcă prin metode de hei-rup să scoată un colier ortopedic montat la un pensionar trecut de 70 ani. 

„Operaţia” ce seamănă mai mult a intervenţie mecanică specifică unui service de cartier, îl arată pe unul dintre medici cum încearcă să ţină nemişcată masa de operaţie în timp ce un coleg de-al său, pe post de „Dorel”, se opinteşte să desfacă mecanismul de prindere.

După mai bine de un minut acesta, vizibil obosit de efort, renunţă şi încearcă să schimbe cheia pentru a avea mai mult succes. (Vezi aici întreg filmul “operaţiei”!)

Chei ruginite, puse în pungi la sterilizat după folosire, dotarea celui mai important Spital din judeţul Ialomiţa, mândria lui Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

 

 

Related posts