Favorite Sport 

MISIUNE IMPOSIBILĂ ÎN CUPA ROMÂNIEI: Este sărbătoare pentru HCM Slobozia, meci în sferturile de finală cu CSM Bucureşti

CONFRUNTARE. HCM Slobozia joacă în sferturile de finală ale Cupei României cu CSM Bucureşti, echipa campioană a României, duminică, de la ora 11.30, în sala „Andreea Nica” din Slobozia. Meciul nu este televizat şi doar 150 de norocoşi vor putea intra în sala prea mică pentru un interes atât de mare.

HCM Slobozia deschide „sferturile de finală” ale Cupei României la handbal feminin cu un meci în care calificata se ştie de dinainte: CSM Bucureşti.

Chiar dacă şansele sunt doar ipotetice, HCM Slobozia vede din meciul cu „tigroaicele” ocazia perfectă pentru a se ridica la nivelul impus în Liga Florilor, campionat în care doreşte să revină din toamnă.

Managerul Nicolae Goidea vede partida cu CSM Bucureşti ca un premiu pentru calificarea fantastică reuşită de fete în optimile de finală împotriva formaţiei Dunărea Brăila. 

„Este un meci în care fetele au doar de câştigat, vor intra fără emoţii să joace cu CSM Bucureşti, este o sărbătoare şi trebuie să se bucure de fiecare minut, să se bucure de handbal.”, spune şeful HCM Slobozia.

În opinia sa calificarea s-a obţinut pentru că jucătoarele au vrut să demonstreze că aspiraţiile la promovare nu sunt doar vorbe spuse în vânt.

„Mi-au lăsat impresia fetele de la Brăila că ne-au luat de sus atunci când au intrat pe teren şi când şi-au dat seama că pot pierde a fost prea târziu. Meciul cu Dunărea Brăila a arătat că pot şi că merită să fie în Liga Florilor, acolo unde le este locul. Le felicit pentru atitudine, dăruire şi pentru modul în care s-au luptat! Toate au jucat extraordinar de bine.”, este de părere Nicolae Goidea.

HCM Slobozia a ajuns în sferturile de finală după ce a depăşit la aruncările de departajare de la 7 metri formaţia Neptun Constanţa şi a câştigat împotriva tuturor pronosticurilor cu Dunărea Brăila. (Vezi aici o galerie foto de la meci!)

 

 

Related posts