Eveniment Favorite Social 

Laurențiu Șonchereche: „Feteștenii merită un Festival al Tradițiilor Pescărești!”

Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești, promite pentru anul 2024 o ediție și mai bună a festivalului.

 Laurențiu Șonchereche, cel care a avut ideea organizării în municipiul pe care-l administrează ca primar a Festivalului Tradițiilor Pescărești, a fost mulțumit de cum a arătat prima ediție a evenimentului.

„Am vrut să organizăm Festivalul Tradițiilor Pescărești pentru că municipiul Fetești este un municipiu de pescari, avem foarte mulți pescari și am considerat oportun ca acest festival să se desfășoare pe malul stâng al Brațului Borcea.”, a spus primarul Șonchereche.

Edilul a apreciat că la Festivalul Tradițiilor Pescărești vizitatorii au avut ocazia de a se delecta cu produse gastronomice tradiționale pescărești:

„Mă bucur că s-a pus foarte mare accent la festival pe tradițiile culinare, prin modul în care preparatele din pește se pot realiza de către adevărații pescari care-și câștigă existența din pescuit.”

Este foarte important pentru Fetești pentru că am început acest Festival al Tradițiilor Pescărești. Pe viitor ne dorim să-l dezvoltăm. Ne-am dorit să fie altceva față de tradiționalul bâlci sau târg de toamnă, iar feteștenii merită un asemenea Festival. (LAURENȚIU ȘONCHERECHE, primar Fetești)

Primarul Municipiului Fetești a recunoscut că organizarea primei ediții a fost una nu foarte ușoară dar spune că a înțeles ce vor oamenii iar ediția din 2024 a Festivalului Tradițiilor Pescărești va fi mult mai bună.

„Cred că am reușit să ne atingem obiectivele fixate pentru prima ediție, prima dată este foarte greu, trebuia să vedem ce răspuns avem din partea locuitorilor din Fetești, să înțelegem ce își doresc oamenii. Am aflat ce vor și sunt convins că ediția de la anul va fi mult mai atractivă.”, a completat Laurențiu Șonchereche.

Related posts