Administrație Favorite 

Marian Neacșu și-a dat demisia din Consiliul Local Slobozia. Ce a scris în demisie

Marian Neacșu, liderul Pro România Ialomița, nu mai este consilier local la Slobozia după ce și-a prezentat demisia din forul administrativ local.

Marian Neacșu nu mai este consilier municipal la Slobozia după ce a ales să-și dea demisia din funcția pentru care candidase la alegerile locale din septembrie 2020.

Liderul Pro România Ialomița, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, ex-președintele PSD aflat acum în pușcărie, a ales de bună voie să nu se mai implice în viața administrativă a municipiului reședință de județ.

Demisia sa vine după ce a încercat în zadar să obțină o înțelegere între Pro România și PSD în Consiliul Local Slobozia pentru a-l propulsa viceprimar pe Adrian Mocioniu, fostul primar al municipiului reședință de județ.

Marian Neacșu a confundat Primăria Slobozia cu Parlamentul României!

În demisia scrisă, Marian Neacșu, fost deputat PSD, i s-a adresat Secretarului Municipiului Slobozia cu „Domnule Secretar General”, de parcă ar fi adresat solicitarea în Camera Deputaților.

Domnule Secretar General, Subsemnatul, Neacșu Marian, consilier în cadrul Consiliului Municipal Slobozia, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea, din motive personale și să demarați procedurile necesare pentru ca locul vacant să poată fi ocupat de un supleant din lista partidului Pro România. Cu considerație!”, a scris Neacșu în demisie.

Documentul semnat în data de 5 ianuarie 2021 a fost prezentat în ședința Consiliului Local Slobozia convocată de îndată miercuri, 13 ianuarie.

Marian Neacșu fusese ales consilier local pe lista propusă la alegerile locale în Slobozia de partidul Pro România.

Fostul președinte PSD, devenit sfătuitor al lui Victor Ponta în Pro România, a candidat apoi primul pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie dar partidul său a ratat intrarea în Parlament.

Marian Neacșu a fost, de departe, cel mai bine plătit dintre candidații din Ialomița, în calitate de vicepreședinte al ANRE el încasând în 2019 o leafă de 9 milioane lei pentru fiecare dintre cele 365 zile ale anului.

Related posts