Favorite Politică 

Marian Pavel: Eu mă lupt cu Barcari, Moraru se luptă cu Horhocea

Senatorul Marian Pavel și-a depus oficial candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Președintele PSD Ialomița spune că lupta se dă între cele două partide importante, PSD și PNL.

Marian Pavel și-a depus candidatura la șefia Consiliului Județean Ialomița în prezența a doi colegi și prieteni din Senatul României, Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, și Daniel Zamfir, președintele Comisiei Economice din cadrul Senatului.

Recunosc că am avut emoții, am intrat într-o echipă care și-a pus toată speranța în mine. Faptul că am fost mandatat și votat de Comitetul Executiv PSD Ialomița îmi dă o responsabilitate foarte mare.”, a spus Marian Pavel.

Am fost însoțit astăzi de doi colegi foarte apropiați din Senat care au predat ștafeta, echipa de la Senat în care a lucrat Marian Pavel către echipa de la Consiliul Județean Ialomița, echipa unde va veni PSD împreună cu Marian Pavel să gestioneze ceea ce înseamnă administrația județeană în Ialomița.”, a adăugat candidatul PSD.

Întrebat ce șanse sunt ca Marian Pavel, președinte al Consiliului Județean Ialomița, să aleagă să candideze la alegerile parlamentare pentru a se întoarce în Senat, președintele PSD Ialomița a ținut să pună lucrurile la punct:

Niciuna, zero la sută. Marian Pavel vine pentru cel puțin un mandat de președinte al Consiliului Județean. Îmi doresc ca lucrurile să fie gestionate în folosul cetățenilor și sper să fac o echipă atât cu funcționarii publici din instituție cât și cu consilierii județeni.”

Îmi doresc ca risipa și banii aruncați pe cultul personalității să nu mai existe în Consiliul Județean, îmi doresc o relație corectă și transparentă cu presa, îmi doresc ca presa să mediatizeze acțiunile Consiliului Județean și serviciile Consiliului Județean și nu să mediatizeze acțiunile președintelui instituției.” (MARIAN PAVEL, candidat PSD la Consiliul Județean Ialomița)

Marian Pavel: Sper ca la alegerile din 27 septembrie PSD să scoată la Consiliul Județean un scor de 45 – 47%

Lupta pentru președinția Consiliului Județean Ialomița se anunță aprigă, cu doi candidați puternici din partea PSD și PNL, și alți candidați care se luptă pentru locul 3, propuși de ALDE, USR ori Pro România, pentru care în cursul serii de luni a fost anunțat candidat Victor Moraru, actualul șef al instituției.

Marian Pavel nu se teme de concurența lui Victor Moraru, pe care îl vede în plan secund la alegerile locale din 27 septembrie având în vedere că nu mai are în spate ca în 2016 un partid puternic precum PSD, care de altfel i-a și asigurat victoria și scaunul de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Nu discut de lupta cu Victor Moraru, așa cum nu discut de lupta cu Ionel Gae, candidatul ALDE. Eu discut de lupta cu doamna Luminița Barcari. Victor Moraru este cam în aceeași zonă electorală în care este și Ionel Gae. Sunt două partide mari care se luptă, PSD și PNL, cu o diferență de 10 – 15 procente în favoarea PSD, și mai sunt câteva partide ca ALDE, USR și Pro România care sunt în intervalul 5 – 10%. În concluzie, Marian Pavel se luptă cu Luminița Barcari, Victor Moraru se luptă cu Alexandru Horhocea de la USR.”, este de părere Marian Pavel.

Related posts