Favorite Politică 

MARIAN PAVEL, președinte PSD Ialomița: „Noi credem că nu mai putem continua cu promisiuni electorale nerealizabile”

Senatorul Marian Pavel, președintele organizației județene PSD, recunoaște greșelile administrative făcute în ultimii ani de echipa din fruntea Primăriei Slobozia.

Marian Pavel este convins că PSD pornește cu prima șansă la funcția de primar al municipiului reședință de județ chiar dacă este conștient că în ultimii ani s-au făcut numeroase greșeli.

Președintele PSD Ialomița a descris într-un interviu acordat www.gazetadesudest.ro modalitatea prin care partidul său va desemna candidatul pentru funcția de primar.

Suntem în proces de evaluare a potențialilor candidați și vom alege acea persoană care ne va prezenta un proiect viabil de dezvoltare a municipiului Slobozia, cu obiective imediate dar și proiecte pe două mandate.”, a anunțat Marian Pavel.

Parlamentarul ialomițean nu se teme de o eventuală candidatură a lui Alexandru Stoica, fostul președinte PSD Slobozia înlocuit de curând din fruntea organizației locale.

PSD nu stă în Pavel, Stoica, Mușoiu sau alte persoane. PSD contează ca echipă. Domnul Stoica are libertatea de a alege ce viitor politic își dorește. Oamenii s-au săturat de amatorism și demagogie.”, a trimis Pavel o săgeată către Stoica.

Marian Pavel: „Slobozia este în criză!”

Confruntat cu dezertarea din PSD a actualului primar Adrian Mocioniu, eșuat în Pro România, președintele social-democraților recunoaște că partidul său are partea sa de vină pentru cum arată Slobozia.

Suntem la al treilea candidat pe care îl schimbăm după un mandat nereușit (n.red.: Gabi Ionașcu, Alexandru Stoica, Adrian Mocioniu). Nu mai putem da vina doar pe candidat. Oamenii nu ne mai cred și asta se vede din scorul electoral PSD la Slobozia.”, este de părere senatorul Pavel.

Unul dintre oamenii care au muncit din greu pentru ca Adrian Mocioniu să ajungă primar de Slobozia trage o concluzie amară după aproape patru ani cu acesta în fruntea instituției.

Slobozia este în criză. Sunt proiecte nefinalizate de ani de zile, bugetul se diminuează de la an la an, nu atragem investiții și nu aducem bani europeni care să ne ajute să ne dezvoltăm orașul.”, a mai spus Marian Pavel.

Related posts