Favorite Finanţări Politică 

MARIAN PAVEL, PREȘEDINTE PSD IALOMIȚA: „Programul IMM Invest este ineficient și incapabil să susțină firmele românești”

Marian Pavel, senator PSD, critică lentoarea cu care se mișcă oficialii din Ministerul Finanțelor în demararea programului IMM Invest.

Susținerea promisă de Guvernul PNL prin programul IMM Invest, în contextul pandemiei de coronavirus, se lasă așteptată.

De mai bine de o săptămână site-ul nominalizat pentru accesarea măsurilor economice este nefuncțional.

Ministerul de Finanțe anunță că problema este una strict tehnică dar adaugă că a adus deja modificări normelor de aplicare.

Marian Pavel: „Programul IMM Invest arată incapacitatea guvernanților de a gestiona problema”

Marian Pavel, senator PSD și președinte al organizației județene PSD, a taxat aspru amânarea demarării programului IMM Invest.

Anunțată cu mare tam-tam ca fiind soluția PNL pentru acordarea de sprijin întreprinderilor mici și mijlocii, platforma online IMM-Invest este inaccesibilă.”, spune parlamentarul social-democrat.

CITEȘTE ȘI: AGRICULTURĂ PE TIMP DE SECETĂ: Promisiuni guvernamentale pe ruinele sistemului de irigații

Liderul PSD Ialomița califică drept inadmisibil ca investitorii să încerce inutil să se conecteze la o platformă nefuncțională, la un site blocat.

Zile pierdute în contextul problemelor grave economice pe care le traversează tot mediul economic privat din România.

Programul IMM Invest nu rezolvă problema cash-ului necesar asigurării plăților, implică birocrație bancară prin analize de dosar. Întârzieri ce pot ajunge la o lună, perioadă ce va duce la închiderea definitivă a firmelor.”, adaugă Marian Pavel.

În schimb, Guvernul PNL s-a mișcat cu viteză și eficiență atunci când a fost vorba de reducerea taxelor sistemului bancar și ale multi-naționalelor, consideră senatorul PSD.

 

Related posts