Favorite Sport 

Marius Ciobanu a jucat în ambele meciuri ale naționalei de fotbal România U18

Marius Ciobanu, fotbalist la Unirea Slobozia, a fost titular în primul meci cu Serbia U18 și rezervă în al doilea meci.

Marius Ciobanu a fost titularizat de Adrian Văsîi, antrenorul naționalei de fotbal România U18, în primul meci de pregătire cu selecționata similară a Serbiei.

Fotbalistul de la Unirea Slobozia a fost înlocuit de Sergiu Pîrvulescu după o oră din jocul câștigat de tinerii fotbaliști sârbi cu scorul de 1 – 0.

În al doilea meci de pregătire disputat tot cu Serbia U18 în turneul desfășurat în perioada 30 mai – 7 iunie la Stara Pazova, Bulgaria, Marius Ciobanu a fost introdus pe teren în minutul 64 în locul lui Sergiu Pîrvulescu, fotbalist la divizionara secundă Gloria Buzău.

Tricolorii mici au pierdut și a doua partidă la un scor identic cu scorul înregistrat în primul meci, 0 – 1.

În naționala de fotbal România U18, la turneul din țara vecină au fost luați în lot 10 fotbaliști care au evoluat sezonul abia încheiat la echipe din Liga 2 și Liga 3.

Marius Ciobanu este eroul meciului retur de baraj pentru rămânerea în Liga 2 pe care Unirea Slobozia l-a disputat pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea.

Intrat pe teren la pauză, el i-a oferit în minutul 50 o pasă de gol lui Chirst Afalna după ce a reușit să scoată din joc doi adversari.

Doi fundași adverși a păcălit și în ultimul minut al prelungirilor (vezi foto!), atunci când l-a învins pe portar cu o minge trimisă printre picioarele acestuia, gol de 3 – 0, scor care a salvat de la retrogradare Unirea Slobozia.

Bazinul de înot din Slobozia s-a redeschis. Vezi cât costă o oră de bălăceală!

Related posts