Eveniment Favorite Sport 

NAPARIS TROPHY, cel mai tare turneu de tenis de câmp organizat vreodată la Slobozia

NAPARIS TROPHY are premii totale de 25.000 dolari și se desfășoară în perioada 17 – 24 septembrie pe terenurile Tenis Con și CSM UNIREA Slobozia.

NAPARIS TROPHY este cel mai puternic turneu de tenis de câmp feminin organizat vreodată pe terenurile din municipiul reședință de județ.

Dotat cu premii în valoare totală de 25.000 dolari, turneul face parte din programul mondial ITF dedicat jucătoarelor de tenis de câmp.

Cele mai importante instituții publice din județ sprijină NAPARIS TROPHY

Competiția sportivă are un buget total estimat inițial la 400.000 lei dar care, spune organizatorul, Clubul Sportiv SATORI Slobozia, poate ajunge la 450.000 lei.

Consiliul Județean Ialomița a oferit o finanțare de 300.000 lei în cadrul programului anual de sprijinire a sportului în Ialomița.

Clubul SATORI a avut inițiativă, s-a pus mult suflet și comunitatea a reacționat pozitiv. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat! Vom avea cu toții de câștigat, atât municipiul Slobozia, cât și județul Ialomița. (MARIAN PAVEL, președinte Consiliul Județean Ialomița)

Consiliul Local Slobozia, prin CSM UNIREA Slobozia, asigură găzduire pe terenurile de tenis de câmp aflate lângă Baza Tenis Con, și ea parte implicată activ în turneul de tenis de câmp.

Primăria Slobozia sprijină activ sportul, mai ales sportul de masă, prin CSM UNIREA Slobozia, și ne bucurăm când entitățile private vin cu idei care merită toată susținerea partenerului public. Sunt convins că NAPARIS TROPHY va aduce un plus de imagine municipiului și va spori popularitatea tenisului de câmp în rândul copiilor. (DRAGOȘ SOARE, primar municipiul Slobozia)

Firește, sponsorii competiției sunt și ei piloni de bază ai proiectului ce a generat un turneu internațional de asemenea anvergură.

Alături de compania ORION, sponsor oficial, la succesul NAPARIS TROPHY pun umărul și banii DIAMI, COMOClinic, AMPA Agri, Premier Com, Agroil Service, Tritipan și Agromas. (FOTO: guraialomitei.com)

Prima ediție a acestui eveniment remarcabil va face istorie în Slobozia. NAPARIS TROPHY reprezintă o platformă de excelență pentru tinerele jucătoarele de tenis talentate care îşi pot măsuea forțele cu jucătoare puternice și experimentate. Competiția este o celebrare a spiritului competitiv și a unității în Slobozia. (CRISTIAN URSU, președinte CS SATORI Slobozia)

Related posts