Eveniment Favorite 

NIMIC NU SE PIERDE, TOTUL SE TRANSFERĂ: Cristian Ivan nu mai este șef al IPJ Ialomița

Cristian Ivan, șeful IPJ Ialomița, a fost schimbat din funcție cu omologul său de la Cluj, la doar câteva zile după ce i-a fost cerută demisia.

Cristian Ivan nu mai este șef al IPJ Ialomița. În locul său a fost numit Mircea Ion Rus, șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Mutarea s-a făcut după o ședință desfășurată vineri la Inspectoratul General al Poliției Române.

Schimbarea șefului Poliției Ialomița a venit ca urmare a solicitării demiterii sale formulată în scris de Tonița Manea, prefect al județului Ialomița.

Numirea comisarului șef Mircea Ion Rus se face pentru o perioadă de trei luni, începând cu data de luni, 25 mai 2020.

Prin OMAI nr. II/855 din 22 .05.2020, domnul comisar șef Rus Mircea-Ion se detașează începând cu data de 25.05.2020, pentru 3 luni, pe funcția de Inspector șef al IPJ Ialomița.”, anunță Ministerul Afacerilor Interne, citat de www.cluj24.ro.

Conform obiceiului, în Poliția Română nimic nu se pierde, totul de transferă.

CITEȘTE ȘI: Guvernul va trata bolnavii de Covid cu un medicament neavizat UE și importat din Rusia!

Astfel, deposedat de funcția de șef al IPJ Ialomița, comisarul șef Cristian Ivan este făcut șef la Direcția Ordine Publică.

Prin dispoziția IGPR 4729 din 22.05.3030, domnul comisar șef Ivan Cristian se împuternicește pe funcția de director adjunct I la Direcția de Ordine Publică, începând cu data de 25.05.2020, pentru o perioadă de 3 lui.”, este decizia Ministerului Afacerilor Interne.

Instituția nu a anunțat dacă Cristian Ivan va fi cercetat ca urmare a memoriului înaintat de Tonița Manea, prefect de Ialomița.

În ceea ce-l privește pe locotenent-colonelul Marius Costel Dobre, șeful Jandarmeriei Ialomița, și el pus pe lista neagră de Instituția Prefectului Ialomița, Ministerul Administrației și Internelor nu a luat încă o decizie.

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: S-au stabilit zonele din județ în care deplasările se pot face fără declarație pe proprie răspundere

Related posts