Eveniment Favorite 

NOU COMANDANT LA JANDARMERIA IALOMIȚA: Locotenent-colonel Laurențiu Nicu va conduce instituția în următoarele șase luni

Locotenent-colonel Laurențiu Nicu este noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, a decis Ministerul Afacerilor Interne.

Locotenent-colonel Laurențiu Nicu îl înlocuiește la conducerea Jandarmeriei Ialomița pe locotenent-colonel Marius Costel Dobre.

Acesta căzuse în dizgrația Instituției Prefectului Ialomița la pachet cu comisarul șef Cristian Ivan, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Tonița Manea, prefect de Ialomița, i-a acuzat pe cei doi că nu și-au făcut datoria în ceea ce privește asigurarea măsurilor specifice de combatere a răspândirii noului-coronavirus.

Șeful IPJ Ialomița și IJJ Ialomița urmau să aibă responsabilități directe legate de COVID-19. Au avut o atitudine de insubordonare, de iresponsabilitate față de atribuțiunile și competențele ce decurg din conducerea directă a unor misiuni.” (TONIȚA MANEA, prefect Ialomița)

CITEȘTE ȘI: În plină pandemie de coronavirus, bombardament cu deșeuri medicale lângă București

Acuzațiile au fost cuprinse într-un memoriu înaintat lui Marcel Vela, ministrul Administrației și Internelor, care a decis ca amândoi să fie schimbați din funcție.

Comisarul șef Cristian Ivan a fost mutat pe o funcție de director adjunct I la Direcția de Ordine Publică.

În locul său, pentru șase luni, șef la IPJ Ialomița este fostul comandant al IPJ Cluj, comisarul șef Mircea Ion Rus.

La doar câteva zile distanță, începând de astăzi, s-a produs și înlocuirea din funcție a comandantului Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Bătrânul care s-a aruncat de la etaj la Spitalul Municipal Fetești a murit

Related posts