Administrație Favorite 

PETRE VALERIU ROȘCA: „Demiterea mea s-a datorat vânturilor care bat în politica locală”

Petre Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia destituit de primarul Adrian Mocioniu, a reacționat public și a anunțat că va prezenta dovezi ale acțiunilor de intervenție pe perioada codului roșu de viscol.

Petre Valeriu Roșca consideră abuzivă înlocuirea dintr-o funcție pe care a câștigat-o prin concurs.

Arătat cu degetul de primarul Adrian Mocioniu după orele de cod roșu de viscol asemănător unui uragan ce au răvășit și municipiul Slobozia, fostul director DADP Slobozia reacționează public.

Dat afară printr-un anunț sec făcut într-o conferință de presă Petre Valeriu Roșca recunoaște că disputa cu primarul Adrian Mocioniu este mai veche, așa cum anticipam AICI!

Este a treia tentativă a domnului primar de a mă îndepărta din postul câștigat prin concurs și, se vede treaba, a treia oară a fost cu noroc., spune cu amărăciune fostul șef al DADP Slobozia.

În opinia sa, demiterea nu s-a datorat codului roșu de viscol ci vânturilor ce bat prin politica locale și care l-au purtat pe primarul de Slobozia din PSD în Pro România.

Tentativele de demitere a mea, orchestrate de la Pro România, sunt rodul unor manevre politice naive cărora dl primar le-a cedat cu gândul la un nou mandat pe care și-l dorește dincolo de orice rațiune., este de părere Petre Roșca Valeriu.

Este la latitudinea locuitorilor municipiului Slobozia să judece activitatea DADP pe perioada codului roșu și să decidă dacă noi ne-am făcut treaba sau nu.” (PETRE ROȘCA VALERIU)

Directorul demis adaugă că urgia albă și efectele sale, înfruntate alături de colegii din DADP Slobozia, nu pot fi povestite și nici crezute de un interlocutor care nu este cu adevărat interesat.

Pentru mine intervalul 5-6-7 februarie a însemnat zeci de ore de muncă non-stop. În aceste intervale m-am ocupat împreună cu personalul din subordine de zeci de arbori si crengi de dimensiuni mari ce s-au prăbușit peste liniile de tensiune, clădiri, căi de comunicați, apoi de curățarea drumurilor., adaugă Roșca.

El a anunțat că va prezenta în detaliu toate operațiunile pe care DADP Slobozia le-a desfășurat și va trece în revistă toate obstacolele de care s-au lovit echipele de intervenție.

Luni, la ora 10.00, la Centru Cultural Ionel Perlea am invitat toată presa pentru a prezenta situația de fapt și a explica modul nostru de acțiune. Aștept toți cetățenii interesați să participe și să adreseze întrebări pe această temă., a mai spus Petre Roșca Valeriu.

Related posts