Favorite Politică 

POLITICĂ: Ștefan Mușoiu, deputat PSD, ironizează bâlbâiala PNL în alcătuirea unui noi Guvern

Ștefan Mușoiu, președinte executiv al PSD Ialomița, salută decizia luată de Curtea Constituțională prin care desemnarea lui Ludovic Orban a fost declarată neconstituțională.

Ștefan Mușoiu, un împătimit contestatar al Guvernului PNL, nu a ratat ocazia de a-i lua peste picior pe liberali.

Decizia Curții Constituționale prin care desemnarea lui Ludovic Orban pentru formarea unui nou Guvern a fost declarată neconstituțională, după ce Guvernul PNL condus tot de el a fost trântit la vot în Parlament, i-a dat apă la moară parlamentarului PSD.

România lucrului bine făcut neconstituțional!, a scris Ștefan Mușoiu pe facebook, aluzie la sloganul electoral PNL cu România lucrului bine făcut.

Curtea Constituțională a stabilit că desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituțională. Președintele României trebuie să numească un alt candidat pentru funcția de prim-ministru.”, s-a bucurat deputatul PSD.

Chiar și cu alt nume din partea PNL ca propunere de premier, șansele ca un nou Guvern mono-color liberal să treacă prin Parlamentul României sunt minime.

Ștefan Mușoiu nu i-a iertat pe liberali nici când a venit vorba de reforma din sistemul sanitar pusă la cale pe ultima sută de metri a guvernării PNL.

Avocatul Poporului dă dreptate PSD! Ordonanța de Guvern adoptată de Guvernul Orban în detrimentul serviciului public de sănătate va afecta substanțial accesul la serviciile medicale.”, este de părere parlamentarul PSD.

Președintele executiv PSD Ialomița consideră că vor fi afectate direct persoanele care nu-și permit tratamentul la, cităm: „…clinicile private beneficiare de “atențiacabinetului liberal.”

Related posts