Administrație Favorite 

RADU PAROS, CONSILIERUL LUI ADRIAN MOCIONIU: „Sincer, primarul nu se pricepe la toate, mă pricep eu!”

Radu Paros, consilierul personal și sfătuitorul primarului Adrian Mocioniu, și-a criticat astăzi public șeful administrativ.

Radu Paros, omul de încredere al primarului municipiului Slobozia, a declarat că este mult mai priceput în administrația locală decât cel care l-a angajat fără concurs pe un post de consilier personal.

S-a întâmplat astăzi când administratorul public Gheorghe Puia și consilierul personal Radu Paros au susținut astăzi o conferință de presă la sediul DADP Slobozia.

O încercare mediatică de a demonstra că lucrurile au intrat pe un făgaș normal după ce angajații au protestat față de demiterea directorului Petre Valeriu Roșca.

Radu Paros e mai primar decât primarul Adrian Mocioniu

Adrian Mocioniu a ajuns să fie primar cu jumătate de normă la Slobozia. Cele mai multe dintre atribuțiuni par a fi fost preluate de Radu Paros, consilierul său personal bun la toate.

Deși omul desemnat oficial de primar pentru a se ocupa de DADP Slobozia după demiterea directorului Petre Valeriu Roșca este administratorul public Gheorghe Puia, în realitate Paros este cel care face și desface lucrurile.

El a ținut astăzi o lecție de deszăpezire, încercând astfel să justifice mazilirea lui Petre Valeriu Roșca, o operațiune evident premeditată.

Consilierul primarului Adrian Mocioniu, s-a arătat expert în administrarea domeniului public și a promis că într-o lună de zile cel puțin în curtea DADP va fi curățenie exemplară.

Probabil că și perioada asta de iarnă unde s-au strâns și nefiind activitate s-au depozitat tot felul de materiale probabil că în primăvară s-ar fi făcut curățenie. Unele arată foarte bine, unele arată extraordinar de rău.”, a descris Radu Paros incinta DADP Slobozia.

Mâna dreaptă a primarului se dovedise, cel puțin declarativ, expert și în locurile de veci din cimitirul Slobozia.

El a afirmat săptămâna trecută că în cimitir există în acest moment cel puțin 150 de locuri de veci concesionate dar neîngrădite și fără ca acolo să fie îngropat vreun decedat.

Sincer, primarul nu se pricepe la toate, mă pricep eu… da domn primar poate nu se pricepe. Asta e, îl consiliez, nu-i nicio problemă.”(RADU PAROS, consilier primar Slobozia)

În aceste condiții www.infoialomita.ro l-a întrebat pe Radu Paros dacă se pricepe chiar la toate din moment ce este în ultima vreme mai prezent în treburile urbei chiar și decât primarul Adrian Mocioniu.

Se pare că da. Cel puțin la nivelul cimitirului și ce înseamnă pompe funebre chiar mă pricep. Chiar mă pricep.”, a răspuns sec consilierul primarului municipiului Slobozia.

Sincer, primarul nu se pricepe la toate, mă pricep eu… da domn primar poate nu se pricepe. Asta e, îl consiliez, nu-i nicio problemă.”, a continuat cu sinceritate Radu Paros.

Gheorghe Puia, administratorul public, Radu Paros, consilier personal, fac parte din Pro România, partid pe care-l promovează intens și primarul Adrian Mocioniu, cel păstrat în mod ciudat în partid de organizația PSD.

Related posts